HG Sanitair Kalkweg Schuimspray 500ml

HG kalkweg schuimspray
Sanitair staat dagelijks bloot aan kalkaanslag. Want waar water komt, is immers ook kalk. En deze kalk laat een doffe waas achter op bijvoorbeeld tegels douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, aanrechtbladen en in het toilet. HG ''kalkweg schuimspray'' verwijdert deze kalkaanslag grondig en snel. Een stralende glans is het resultaat.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Niet ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%
  • parfums

  Bereidingsmethode

  De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien (ON). HG ''kalkweg'' opspuiten en even laten inwerken. Daarna afspoelen of afnemen met een vochtig doekje. Is de aanslag hardnekkiger, dan HG ''kalkweg'' langer laten inwerken. Echter niet langer dan 5 minuten en niet laten indrogen. Desgewenst de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF). Door regelmatig schoon te maken met HG ''kalkweg'' wordt het opbouwen van een kalklaag voorkomen en zien uw douche, wc en aanrecht er altijd stralend uit.

  Voor gebruik kwartslag draaien (ON).
  Na gebruik kwartslag draaien (OFF).

  Veiligheid

  Irriterend R36/38- Irriterend voor de ogen en de huid. S2- Buiten bereik van kinderen bewaren. S25- Aanraking met de ogen vermijden. S26- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig medisch advies inwinnen. S37- Draag geschikte handschoenen. S46- In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. S64- Bij inslikken mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is).

   Over de fabrikant

   Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.HG.eu

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.HG.eu

   Andere probleemoplossers van HG

   HG vloeibare ontstopper
   Door een unieke samenstelling is dit product gebruiksklaar. Heet water is dus niet nodig. Zonder spetteren of bruisen kunnen alle soorten afvoerleidingen worden ontstopt. Eén scheutje in stinkende afvoerputjes is genoeg om onmiddellijk de stank te laten verdwijnen.

   HG super kracht toiletreiniger
   De speciaal ontwikkelde formule van HG super kracht toiletreiniger verwijdert effectief allerlei probleemvervuilingen zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige aanslag aan de binnenzijde van de toiletpot, in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand.

   HG schimmel-, vocht- & weerplekkenreiniger
   Ze kunnen een doorn in het oog zijn, die vieze zwarte schimmelplekken. Vaak komen ze voor in siliconenenvoegen, cementvoegen of stucwerk op vochtige plaatsen, zoals douche, badkamer, kelder, garage e.d. HG "schimmel-, vocht- & weerplekkenreiniger" verwijdert deze plekken snel en doeltreffend.

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product