Laden...

HG Sanitair Kalkweg Schuimspray Origineel 500ml

HG kalkweg schuimspray verwijdert kalkaanslag grondig en snel en laat een stralende glans achter. Het is geschikt om kalk, wat een d offe waas geeft, te verwijderen van tegels, douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen. Dit p roduct levert een vol schuim dat zorgt voor een langere inwerktijd en tast chroom, glazuur en voegen niet aan. HG kalkweg is ook ver krijgbaar in 2 andere varianten: 1. HG kalkweg 3x sterker voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag en 2. HG kalkweg met krac htige groene geur.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • niet ionogene en anionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%
  • parfums: alpha-isomethyl ionone
  • butylphenyl methylpropional

  Bereidingsmethode

  De nippel op de voorzijde desgewenst een kwartslag draaien (On). HG ''kalkweg'' opspuiten en even laten inwerken. Daarna afspoelen of afnemen met een vochtig doekje. Is de aanslag hardnekkiger, dan HG ''kalkweg'' langer laten inwerken. Echter niet langer dan 5 minuten en niet laten indrogen. Desgewenst de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (Off). Door regelmatig schoon te maken met HG ''kalkweg'' wordt het opbouwen van een kalklaag voorkomen en zien uw douche, wc en aanrecht er altijd stralend uit.

  Attentie: HG ''kalkweg'' niet toepassen op kalkhoudende natuursteensoorten (zoals marmer) en niet-zuurbestendige oppervlakten. Voor geëmailleerde badkuiipen HG ''professionele kalkaanslag verwijderaar (hagesan blauw)'' 1:10 verdund met water gebruiken. Tijdens gebruik goed ventileren.

  Veiligheid

  Irriterend R36/38- Irriterend voor de ogen en de huid. S2- Buiten bereik van kinderen bewaren. S25- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S46- In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. S64- Bij inslikken mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is). • Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via +31 (0)36 54 94 777

   Over de fabrikant

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.hg.eu

   • Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.hg.eu

   Andere probleemoplossers van HG

   HG vloeibare ontstopper
   Door een unieke samenstelling is dit product gebruiksklaar. Heet water is dus niet nodig. Zonder spetteren of bruisen kunnen alle soorten afvoerleidingen worden ontstopt. Eén scheutje in stinkende afvoerputjes is genoeg om onmiddellijk de stank te laten verdwijnen.

   HG super kracht toiletreiniger
   De speciaal ontwikkelde formule van HG super kracht toiletreiniger verwijdert effectief allerlei probleemvervuilingen zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag aan de binnenzijde van de toiletpot, in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand.

   HG schimmel-, vocht- & weerplekkenreiniger
   Ze kunnen een doorn in het oog zijn, die vieze zwarte schimmelplekken. Vaak komen ze voor in siliconenvoegen, cementvoegen of stucwerk op vochtige plaatsen, zoals douche, badkamer, kelder, garage e.d. HG ''schimmel-, vocht- & weerplekkenreinger'' verwijdert deze plekken snel en doeltreffend.

   www.hg.eu

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product