HG Toilet Super Kracht Toiletreiniger 500ml

HG toiletgel extra sterk verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of ander soortige slecht verwijderbare aanslag. Deze doet zich niet alleen voor aan de binnenzijde van de toiletpot, maar ook in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand. Zeker de vervuiling onder de rand zorgt er voor dat het toilet nooit hygiënisch schoon is. Dit veroorzaakt een muffe geur en vermindert ook nog eens de spoelwerking van het toilet. De speciaal hiervoor ontwikkelde formule van HG toiletgel extra sterk hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwijdering van al le probleemvervuilingen. Voor het regelmatig reinigen van de toiletpot, adviseren wij HG toiletgel hygiënisch. Voor het dagelijks s nel en hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte, van toiletbril tot deurkruk, adviseren wij HG toiletruimte reiniger.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen 5-15%
  • amfotere oppervlakteactieve stoffen < 5%
  • Bevat: glycolzuur.

  Bereidingsmethode

  Druk de zijvlakken van de dop in en draai tegelijkertijd de dop open. Spuit vervolgens de HG "super kracht toiletreiniger" in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. Laat de gel minimaal 20 - 30 minuten inwerken en borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel. Spoel tot slot het toilet door.

  Attentie: Voorkom contact met marmer en andere kalkhoudende ondergronden. Na gebruik de toiletborstel goed uitspoelen. Voor de regelmatige reiniging van de toiletpot kan het beste HG "hygiënische toiletgel" worden gebruik. Voor het dagelijks snel en hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte, zoals de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan of zelfs de deurkruk, wordt HG "hygiënische toiletruimte alledag spray" aanbevolen.

  Veiligheid

  Bijtend R34- Veroorzaakt brandwonden. S1/2- Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. S26- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S27/28- Na contact met de huid, alle besmette kleding onmiddellijk uittrekken en de huid onmiddellijk wassen met veel water. S36/37/39- Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. S45- Bij een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen). S64- Bij inslikken, mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is). Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via +31 (0)36 54 94 777

   Over de fabrikant

   • Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.hg.eu

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.hg.eu

   www.hg.eu

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product