HG X Mierenlokdoos 2 Stuks

HGX mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van mieren in huis, op het terras of in de tuin. Vanuit de m ierenlokdoos nemen de mieren de werkzame stof mee naar het mierennest, waardoor zij in het nest gedood worden. De HGX mierenlokdoos is daarom een zeer schone methode om mieren te bestrijden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Uitgebreide productinformatie

  Bereidingsmethode

  Wettelijke gebruiksvoorschriften:
  Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren (met uitzondering van de faraomier). Dit middel is bestemd voor niet-professioneel gebruik.

  Gebruiksaanwijzing:
  Kan zowel binnen als buiten, bijv. op balkons en terrassen, worden gebruikt ter bestrijding van mieren. Verwijder de folie en open de lokdoos door de vier lipjes af te breken. Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijv. een mierenstraat of waar de mieren het huis binnenkomen.

  Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de mierenlokdoos laten staan tot minimaal een week nadat er geen mieren meer zijn waargenomen (in totaal minimaal 4 weken plaatsen). Zichtbare dode mieren kunnen worden verwacht binnen enkele dagen na het plaatsen van de mierenlokdoos. Aangezien de meeste mieren zullen overlijden binnen in het nest, kan het ook echter mogelijk zijn dat er geen dode mieren worden aangetroffen. Het mierennest zal over het algemeen binnen 21 tot 28 dagen zijn uitgeroeid.

  Over het algemeen zal één mierenlokdoos voldoende zijn om een mierennest te vernietigen. In het geval van hevige mierenoverlast wordt aanbevolen om twee lokdoosjes te plaatsen. Wanneer er na 4 weken nog steeds mieren aanwezig zijn, wordt aanbevolen om een nieuwe mierenlokdoos te plaatsen.

  Attentie: Ten minste houdbaar tot 3 jaar na productiedatum (zie elders op deze verpakking). Zorg ervoor dat ander voedsel voor de mieren niet bereikbaar is, zodat opname van voedsel uit de lokdoos wordt verhoogd. Plaats de lokdozen niet op plaatsen waar direct contact met regen kan plaatsvinden. Regen kan immers de werkzaamheid negatie beïnvloeden.

  Veiligheid

  Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via +31 (0)36 54 94 777 Waarschuwingszinnen: R52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatische milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Veiligheidsaanbevelingen: Buiten bereik van kinderen en (huis)dieren plaatsen. S13: Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet toepassen op plaatsen die toegankelijk zijn voor kinderen van 0-4 jaar. Na openen van de lokdoos handen wassen.

   Over de fabrikant

   Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.HG.eu

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.hg.eu

   www.HG.eu

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.