Loading...

Da’s leuk boodschappen doen. Al 100 jaar.

Hoera! In 2021 vieren we ons 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf. Vier jij dit met ons mee? Al 100 jaar gaan we voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap. We laten je graag zien dat de passie om van klanten fans te maken in onze genen zit. Boodschappen doen moet leuk zijn én blijven. Honderd jaar het familiebedrijf smaakt naar meer. We hebben heel veel zin in het vervolg!

Sinds 1921 Historie Vrienden van Jumbo De leukste boodschap van Jumbo Gouden Ticket Klantverhalen Interviews Feiten & Cijfers Jubileummagazine

Bijzondere producten voor een bijzonder jaar

Een bijzonder jaar vraagt om bijzondere producten. Die extra feestelijk zijn. Of leuker verpakt. Bijzonder omdat ze speciaal voor het jubileumjaar zijn ontwikkeld. Of omdat ze geler zijn, dé kleur van Jumbo.

Meer bijzondere producten om te vieren

100 jaar passie om van klanten fans te maken

Onze ambitie? Het meest klantgerichte bedrijf van de wereld worden. Een bedrijf waar jij met plezier je boodschappen kunt doen. Van een dagelijkse verplichting naar een feestje. Met de 7 Zekerheden laten we zien dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. En zeg nou zelf: wie wil er nou geen boodschappen doen bij een supermarkt die én een groot assortiment – lekker en gezond – én de beste service én euro’s goedkoper combineert

Lees meer >

Een ondernemend, Brabants familiebedrijf

Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om in te investeren. Elke dag beter. Dat is het echte Jumbo DNA. Samen, ondernemen, winnen: van generatie op generatie doorgegeven. Die passie zie je overal terug in ons familiebedrijf. We zorgen dat onze collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen via onze eigen Academy, dat ze lekker in beweging blijven en goed eten. En niet alleen onze collega’s, maar ook (jong) sporttalent helpen we het beste uit zichzelf te halen. En voor onze klanten maken we lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Lees meer >

Een jubileum om samen te vieren

We vieren een heel jaar lang een bijzonder jubileum, dat we vooral te danken hebben aan onze klanten. Samen met iedereen die ons mee groot heeft gemaakt vieren we dat. Onze klanten, partners, ondernemers, leveranciers én natuurlijk onze 100.000 medewerkers. Het wordt een jaar om nooit te vergeten. Een jaar van verbinding, om het bijzondere familiegevoel verder te versterken. En een jaar met leuke, verrassende acties en iconische producten en prijzen voor onze klanten.

Lees meer >

Het predicaat Koninklijk als kroon op ons werk

Ons jubileum werd op 30 september bekroond met het predicaat Koninklijk. De holding kreeg daarmee de naam Koninklijke Jumbo Food Groep. We zien deze titel als een bekroning op 100 jaar ondernemerschap van het familiebedrijf, een brede erkenning voor de inspanningen die we leveren om boodschappen doen elke dag leuker te maken. Dat doen we met enorm veel passie, samen met de Jumbo ondernemers, onze partners en leveranciers, én natuurlijk onze 100.000 medewerkers. Het predicaat Koninklijk straalt af op de inzet van al deze mensen. Én niet te vergeten op onze miljoenen trouwe klanten, voor wie wij steeds een extra stap zetten. Als Koninklijke Jumbo Food Groep blijven we dat doen, óók de komende 100 jaar.

Vrienden van Jumbo Joop Zoetemelk

Samen met de vrienden van Jumbo verrassen we onze nietsvermoedende klanten om ze even in het zonnetje te zetten. Bekijk hier hoe Joop Zoetemelk en Tom Leezer een groep wielervrienden verrassen met een speciale tourtocht: Tour de Fresh.

Bekijk de video

Vrienden van Jumbo Suzan & Freek

Samen met de vrienden van Jumbo verrassen we onze nietsvermoedende klanten om ze even in het zonnetje te zetten. Bekijk hier hoe Suzan en Freek deze Valentijn de bloemetjes eens extra buiten hebben gezet en ze geliefde van onze klanten hebben verrast met een voordeurconcert.

Bekijk de video

Vrienden van Jumbo Elf Boodschappen Tocht

Elke dag je boodschappen met plezier doen, betekent ook elke dag vlot kunnen winkelen. Maar vandaag loopt het wel héél erg op rolletjes… Vrienden van Jumbo Sven Kramer en Patrick Roest verrasten twee echte schaatsfans voor een bliksemsnelle Elf Boodschappentocht. Niet met schaatsen maar skeelers!

Bekijk de video

Iedere dag de leukste boodschap, al 100 jaar

We hebben een leuke boodschap voor je: bij Jumbo hoef je namelijk niet te kiezen tussen de beste service, een buitengewoon groot assortiment of altijd lage prijzen. Bij Jumbo is het én, én, én... Ontdek zelf de voordelen en de kwaliteit van onze producten. Zo is boodschappen doen écht leuk.

Lees meer >

Het familiebedrijf vierde 100 jaar met legendarische prijzen!

Hoera, al 100 jaar gaan we voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap. Dat vieren we natuurlijk graag met jou. Door Jumbo Extra’s te gebruiken maakte je automatisch kans op legendarische prijzen, aangeboden door onze leveranciers. Misschien was jij wel een van de gelukkige winnaars van een Gouden Ticket! Het was in ieder geval een onvergetelijke en exclusieve ervaring!

Lees meer >

Jumbo gele curry maaltijdpakket

Wil jij een geel feestje op je bord? Maak dan een gele curry! Extra makkelijk met dit handige gele curry pakket. Zo heb je bijna alle ingrediënten in één handig pakket. De bereidingswijze krijg je er natuurlijk bij!

Bestel het maaltijdpakket

Onze klanten over de 7 Zekerheden

Wim van Hagen

“Ook al ben ik 86 jaar, ik kan alles vinden bij Jumbo en de mensen zijn reuze vriendelijk.”

Meneer & mevrouw Wiehoff

“Veel Jumbo producten zijn lekkerder dan vergelijkbare producten in Duitsland.”

Sahila El Barkany

“Jumbo is niet alleen een supermarkt, ze zijn echt betrokken.”

Bekijk interviews met onze klanten

Over ondernemerschap & familie

Het familiebedrijf van Eerd, de motor achter de succesformule Jumbo, viert in 2021 het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf. Welk - zakelijk - pad heeft de familie gelopen van 1921 tot nu?  Hier praten vader en zoon Van Eerd samen over. “De handelsgeest zit in ons bloed. Onze voorvaderen waren ondernemende molenaars die met paard en wagen hun producten aan de man brachten", aldus Frits. 

Lees het interview

"Passie voor de klant zit in onze genen"

Monique Groenewoud-van Eerd, verantwoordelijk voor cultuur en DNA, over het Jumbo DNA dat zich krachtig laat samenvatten in drie woorden: Samen, Ondernemen, Winnen.

Lees het interview

"We geloven in én én en"

Vlot winkelen, euro’s goedkoper en service met een glimlach. In 1996 zette Jumbo de supermarktwereld op z’n kop met de introductie van de 7 Zekerheden. CCO Colette Cloosterman-van Eerd: “We wilden de supermarkt worden waar je voor omrijdt."

Lees het interview

Jumbo in Cijfers*

*Cijfers van januari 2021

Bekijk de laatste cijfers

Samen zorgen we ervoor dat Jumbo De Leukste Boodschap is en blijft

Bij Jumbo worden we gedreven door passie om van klanten fans te maken. Wij willen boodschappen doen leuker maken. We zijn goed op weg, maar onze reis is nog lang niet afgelopen. We blijven elkaar uitdagen en stimuleren om de mentaliteit die ons zover gebracht heeft vast te houden en verder te versterken. Want ook in de toekomst willen we succesvol blijven. Een nóg leukere Jumbo? Kan niet? Kan wel! Er is namelijk nog zoveel wat nu misschien niet kan, maar straks wel.