Loading...
< Terug naar 100 jaar Jumbo

Een ondernemend, Brabants familiebedrijf

100 jaar geleden begonnen als groothandel, in 1996 de allereerste supermarkt volgens de huidige Jumbo formule en nu de tweede supermarkt van Nederland. Iets om samen méér dan trots op te zijn. In alles wat we doen, staan de wensen, behoeften en verwachtingen van de klant voorop. Je kunt gerust stellen dat Jumbo om de klant heen is gebouwd. Alleen zo word je de supermarkt waar klanten voor omrijden.

Ondanks dat succes blijven we dicht bij onszelf, en varen we onze eigen koers. Zo trekken we de wereld in. Dat anders denken en anders doen kregen we al van huis uit mee. En dat zorgt voor een sterk ondernemend karakter en een echte handelsgeest. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om in te investeren. Elke dag beter. Dat is het echte Jumbo DNA. Samen, ondernemen, winnen: van generatie op generatie doorgegeven. Die passie zie je overal terug in ons familiebedrijf.

Want dat zijn we samen: één grote familie. En wat doe je als familie? Je zorgt goed voor elkaar. Op de werkvloer, maar ook daarbuiten. We zorgen dat onze collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen via onze eigen Academy, dat ze lekker in beweging blijven en goed eten; een belangrijke basis voor vitale medewerkers. Want wie goed in z’n vel zit, straalt dat ook uit naar de klant. En niet alleen onze collega’s, maar ook (jong) sporttalent helpen we het beste uit zichzelf te halen. Én niet te vergeten: al onze klanten. Want Jumbo staat voor lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.