Loading...
< Terug naar 100 jaar Jumbo

100 jaar passie om van klanten fans te maken

Onze ambitie? Het meest klantgerichte bedrijf van de wereld worden. Een bedrijf waar klanten met plezier hun boodschappen doen. Van een dagelijkse verplichting naar een feestje. Wij stoppen niet voordat we de beste, fijnste, leukste en gezelligste supermarkt zijn. Sterker nog, wij stoppen niet voordat klanten dat ook vinden. Want wat belangrijk is voor de klant, is belangrijk voor ons. Met de 7 Zekerheden laten we zien dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. En zeg nou zelf: wie wil er nou geen boodschappen doen bij een supermarkt die én de laagste prijs, én het grootste assortiment – lekker en gezond – én de beste service combineert? 

In de afgelopen 100 jaar is er veel veranderd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe technologieën... Er kwam én komt veel op ons af. Met veel enthousiasme omarmen we die ontwikkelingen, want daarin zien wij volop kansen. Kansen om onze ruim negen miljoen klanten te blijven verrassenen echte Jumbo fans van ze te maken. Ze te laten ervaren dat ze bij Jumbo moeten zijn voor de leukste boodschap. Altijd en overal

Dat succes, dat valt of staat met onze collega’s. Zij zijn de drijvende kracht achter het succes van Jumbo. Met hun gele harten maken zij onze klanten telkens weer blij en zorgen ze iedere dag opnieuw voor een glimlach. Iedereen die bij Jumbo werkt gaat voor die 100% klanttevredenheid.