Loading...

Gevulde paprika op de bbq

Eerst vullen dan smullen

Bekijk de recepten

Maak een gevulde paprika op de bbq

Steek jij de bbq aan? Maak er dan eens een gevulde paprika bbq van. Paprika’s kun je namelijk uitstekend vullen met gehakt, kaas, couscous of groenten. Ontdek onze lekkere recepten voor een gevulde paprika op de bbq. Met een frisse salade erbij maak je van een gevulde paprika van de bbq een compleet gerecht. Ook ideaal voor een vega bbq.

Gevulde paprika bbq recepten

Gevulde paprika bbq? Die maak je met deze recepten voor een gevulde paprika van de bbq.

BBQ tip

Ga je een gevulde paprika op de bbq bereiden? Hou er dan rekening mee dat de onderkant van de paprika snel zwart wordt. Leg er een stukje aluminiumfolie tussen om dat te voorkomen.

Alles voor je gevulde paprika van de bbq

Zo maak je een gevulde paprika bbq

Met gehakt, rode ui & kaas

Bak een uitje met wat gehakt. Breng op smaak met peper, zout en wat oregano. Vul de paprika’s met het gehakt en voeg wat geraspte kaas toe. In ongeveer 10 minuten is de gevulde paprika van de bbq klaar.

Met geitenkaas, honing & walnoten

Een geweldige combinatie voor een gevulde paprika van de bbq. Vul een puntpaprika met geitenkaas, honing, walnoten en wat peter. Leg de gevulde paprika ongeveer 5 minuten op de bbq.

Met feta, courgette & tomaat

Maak een vega gevulde paprika van de bbq met een vulling van kleine stukjes, courgette, tomaat, ui, feta en lekker kruiden zoals oregano of basilicum. Leg de gevulde paprika ca. 10 minuten op de bbq.

Meer BBQ inspiratie?

Ontdek alles voor een heerlijke bbq.

Alles voor de BBQ BBQ assortiment BBQ recepten BBQ-tips Vega BBQ