BBQ-hapjes maken: recepten & tips

BBQ-hapjes maken? Wat een goed idee. Van luxe hapjes op de BBQ tot makkelijke BBQ-hapjes die je zó op tafel zet. Met de BBQ-recepten en BBQ-tips van Jumbo zet je deze zomer de hele tafel vol met lekkere BBQ-snacks. Dat wordt smullen!

Snel naar

Makkelijke BBQ-hapjes maken Recepten voor luxe BBQ-hapjes Uitgelicht recept: mini cheeseburgers Meer inspiratie voor BBQ-snacks

Makkelijke BBQ-hapjes: eenvoudig en snel

Maak het jezelf makkelijk met deze recepten voor snelle BBQ-hapjes. Deze lekkere snacks tover je al binnen een kwartier op tafel. Zo eenvoudig kan het maken van BBQ-hapjes zijn!

Luxe hapjes op de BBQ zelf maken

Je kunt ook luxe hapjes op de BBQ bereiden. Wat dacht je van gerookte kaas met noten? Een zalmspies met geroosterde citroen? Of oosterse biefstukspiesjes?

Boodschappen voor de BBQ: van snacks tot toetjes

Je vindt al onze lekkere en voordelige BBQ-boodschappen in handige lijstjes. Zo weet je zeker dat het je aan niets ontbreekt tijdens de barbecue.

Ingrediënten voor zomerse BBQ-snacks

Of je nu zin hebt in vegetarische hapjes op de BBQ met bijvoorbeeld halloumi of toch liever gaat voor een BBQ-hapje met vlees, zoals biefstuk van de BBQ. Bij Jumbo vind je alle ingrediënten om de lekkerste BBQ-snacks zelf te maken.

Bekijk het volledige assortiment

Handige video’s als je zelf hapjes op de BBQ gaat maken

Mini pizza’s

Van plan om mini pizza’s te serveren als klein BBQ-hapje? Bekijk deze video om te zien hoe je het deeg helemaal zelf kunt maken. Wat een feest! 

Biefstukspies

Houd je biefstukspiesjes van de BBQ extra mals met de handige tips uit deze instructievideo. Zo maak je zeker weten het lekkerste BBQ-hapje met vlees!

Halloumispies

Kaas die zó stevig is dat je hem op de BBQ kunt grillen? Dat is halloumi van de BBQ. Ontdek hoe je een heerlijke vegetarisch BBQ-hapje met halloumi kunt maken.

Meer BBQ-inspiratie

Alles over BBQ Bavette op de BBQ BBQ aansteken BBQ-assortiment BBQ-bijgerechten BBQ boodschappen BBQ-hapjes BBQ-pizza
BBQ-recepten BBQ-saus BBQ schoonmaken BBQ spiezen BBQ-tips BBQ-vlees Bijzonder assortiment Gepofte aardappel op de BBQ
Grote stukken vlees Groente op de BBQ Houtskool voor op de BBQ Italiaanse BBQ Kerntemperatuur vlees Kip op de BBQ Koreaanse BBQ Picanha op de BBQ
BBQ-salade Toetjes van de BBQ Vegetarische BBQ Voorgerecht BBQ Vis op de BBQ Vlees marineren Winter BBQ Zelf satésaus maken

11 mei 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 juli 2022