Loading...

Winter-BBQ: de lekkerste recepten

Je blijft ervan smullen

Bekijk de recepten

Winterbarbecue: bijzonder en sfeervol

Barbecueën alleen in de zomer bij mooi weer? Echt niet! Ook in de winter kun je de barbecue aanzetten. Met een heerlijke glühwein of warme chocomel rond de warme barbecue staan, is namelijk ook erg gezellig. Bovendien hoef je tijdens een barbecue niet eindeloos lang aan tafel te zitten. Dus ook geschikt met kinderen. Laat je inspireren voor een sfeervolle winter-bbq.

Verrassend gerecht voor de winter-BBQ

Warm jezelf op bij het vuur, terwijl je een lekker appeltje roostert. Dat geeft echt een winters gevoel. Ook lekker voor de kinderen!

Bekijk het recept

Lekkere winter BBQ recepten

Begin maar met een lekker opwarmertje van de winterbarbecue: een smakelijke broodbol met camembert. Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht kan de chefkok laten zien wat hij in huis heeft. Wat dacht je van een malse biefstuk, een lekkere varkenshaas, saté of toch liever een zalm van de barbecue? Samen met onze heerlijke bijgerechten wordt het een smulfestijn! Als afsluiter staat er nog een heerlijk kopje koffie klaar en maken de kinderen marshmallows rondom het vuur. Een winter-bbq is leuk voor jong en oud. 

Bekijk meer BBQ recepten

Verwarmend drankje erbij

Met deze heerlijke warme drankjes er bij, is het helemaal niet erg om buiten te staan. Proost, op de winterbarbecue!

Alle boodschappen voor je winter-bbq

Een echte winter-bbq topper

Een warm toetje om je vingers bij op te eten: s'mores met butterscotch en koekjes. Het is net zo lekker als het klinkt.

Bekijk het recept

Meer BBQ inspiratie?

Ontdek wat voor lekkers je nog meer kunt maken om jouw barbecuefeestje compleet te maken.

Alles voor de BBQ BBQ-assortiment BBQ boodschappen BBQ-recepten BBQ-tips BBQ-liefhebber BBQ-grillmaster BBQ-vlees Vis op de BBQ Kip op de BBQ Vega BBQ Groente op de BBQ BBQ bijgerechten BBQ-saus Houtskool voor op de BBQ Ananas op de BBQ BBQ pizza Koreaanse BBQ Bavette Zalm van de bbq Zelf satésaus maken Spareribs Salades Entrecôte van de bbq