Loading...
header
Thema

Een bijzonder jaar vraagt om bijzondere producten

10 maart 2021 | Auteur: Jumbo

Het familiebedrijf bestaat 100 jaar. Al 100 jaar zetten we de klant op 1. En dat doen we met de leukste boodschap. Een bijzonder jaar vraagt om bijzondere producten. Die extra feestelijk zijn omdat we ze speciaal voor ons jubileumjaar ontwikkelen. Of omdat we ze leuker verpakken. Of omdat ze geler zijn, dé kleur van Jumbo.

Elke seizoen zijn er nieuwe jubileum producten in de winkel te vinden. De producten zijn van ons eigen merk maar ook bekende merken doen mee. De gele draad zijn de lekkerste jubileum taart, en de feestelijke bos bloemen, deze producten zullen ieder seizoen een ander smaakje of kleurtje krijgen. Zo is het ieder seizoen weer feest.

Ga op zoek naar de feestelijke producten en ontdek ze allemaal. Veel plezier!

Meer over Jumbo viert 100 jaar

Bijzondere producten voor een bijzonder jaar

Prachtige pioentulpen ter ere van 100 jaar Jumbo

Op zoek naar écht bijzondere bloemen? Misschien wel om een geliefde te verrassen of om je eigen huis op te fleuren. Deze prachtige pioentulpen zijn onderdeel van onze speciale jubileumproducten waarmee we vieren dat het familiebedrijf 100 jaar bestaat. Net als al onze andere bloemen vallen ook de pioentulpen onder de 7 dagen vaasgarantie. Wie maak jij blij met deze leuke boodschap?

Bestel pioentulpen

Gele recepten om vrolijk van te worden

Meer inspiratie & tips

Food

Wist je dat er speciaal voor dit lekkere nootje een feestdag is uitgeroepen? We vieren Wereld Pistachenoten Dag jaarlijks op 26 februari. 

Food

Daar word je toch vrolijk van? Knalgele gerechten! De zon op je bord, zorgt meteen voor een portie vreugde. 

Thuis

Het leven is te mooi om niet te vieren. We helpen je met de leukste ideetjes om je vrienden en familie mee te verrassen.

Food

Geen wintersport? Niet getreurd. De populairste wintersportrecepten kun je ook thuis maken. Zo waan je je weer even op de skipiste.