Loading...

5x snelle recepten voor de thuislunch

10 april 2020 | Auteur: Jumbo

Nu we veel thuis zijn en dus ook thuis lunchen, kunnen we onszelf iets lekkers voorschotelen. Daarom delen we deze 5 heerlijke recepten voor de lunch die lekker snel klaar zijn. Ideaal voor een thuiswerkdag. Even genieten en weer door.

1. Krokantje met eiersalade en radijs

4 ingrediënten  5 min 

Lunch je graag met ei? Dit krokante broodje eiersalade met knapperige radijs en frisse bieslook is heel eenvoudig en supersnel te maken. Een goede bodem voor de rest van de middag.

Bekijk het recept

2. Avocado met garnalen en yoghurtsaus

6 ingrediënten  15 min 

Dit is het ideale recept voor een smakelijke koolhydraatarme lunch. Avocado en garnalen zijn altijd al een heerlijke combi. De limoen en yoghurtsaus geven het een frisse touch.

Bekijk het recept

3. Groentewraps met humus

4 ingrediënten  10 min 

Op zoek naar een verantwoorde lunch? Deze wrap met hummus zit boordevol groenten: welke je ook maar in huis hebt. Zo smaakt ie elke keer weer anders.

Bekijk het recept

4. Broodje carpaccio

3 ingrediënten  5 min 

Een favoriet gerecht in veel lunchzaken. Maar deze heerlijke klassieker maak je net zo makkelijk thuis. We serveren ‘m op een speltkrokantje met pesto, Italiaanse kaas en pijnboompitten.

Bekijk het recept

5. Feestelijke lentesalade met gerookte kip

7 ingrediënten  15 min 

Maak een feestje van je lunch met deze heerlijke lentesalade, waarin van alles gebeurt: zoet, fris, fruitig, hartig, knapperig. Dit is een lunch om van te smullen.

Bekijk het recept

Meer snelle lunchrecepten

Alle snelle lunchrecepten

Meer inspiratie & tips

Oeh, I like this! Met deze tips & tricks maak jij de beste foodfoto’s die de hele wereld rondgaan onder #instafood.

Je kunt de klok erop gelijk zetten: rond 16.00 uur begint je maag te knorren. Bekijk deze 7 gezonde snacks.

Het weekend staat in het teken van samenzijn en genieten. Start het weekend daaarom goed met een uitgebreid weekendontbijt.

Voor alle tosti-lovers: een vegan tosti, zoete tosti of een tosti met zalm. Ontdek de favoriete tosti's van Jumbo met deze 5 recepten.