5x vers gebakken tosti’s

Simpel en onweerstaanbaar. Dat zijn vers gebakken tosti’s. Als ontbijt, bij de lunch of na een avondje stappen. De klassieke tosti met ham en kaas verveelt nooit. Maar er zijn nog heleboel variaties die óók het proberen waard zijn.

Een vegan tosti, een zoete tosti of een tosti met zalm bijvoorbeeld. Ontdek de favorieten van Jumbo met deze 5 recepten.

Bekijk alle recepten

1. Flinke hamkaastosti

5 ingrediënten  15 min 

Een klassieke croque monsieur met een twist. Dat is de beste omschrijving voor deze hamkaastosti. Gemaakt met vers volkoren brood, tomaatjes en Italiaanse kruiden. Om je vingers bij af te likken.

Bekijk het recept

2. Vegan tosti met houmous

7 ingrediënten  10 min 

Ben je veganist en zijn ham en kaas niet aan jou besteed? Dan biedt deze vegan tosti de oplossing. De combinatie van houmous, paprika en verse kruiden zorgen voor een ware smaaksensatie.

Bekijk het recept

3. Romige zalmcroque met avocado

9 ingrediënten  20 min 

Deze tosti met gerookte zalm ziet er niet alleen vrolijk uit, maar zorgt ook voor blije gezichten aan tafel. Beleg het brood met kruidenroomkaas, avocado en gerookte zalm. En maak het af met een spiegelei.

Bekijk het recept

4. Tosti met brie, peer en spek

5 ingrediënten  20 min 

Een echte Fransman zou er jaloers op zijn. Gesmolten brie op een tosti met gebakken spek, stukjes peer en eventueel wat honing naar smaak. Daar loopt het water je toch spontaan van in de mond?

Bekijk het recept

5. Zoete bananentosti met chocolade

6 ingrediënten  15 min 

Wie dacht dat een tosti een typisch hartig gerecht is, heeft het mis. Deze bananentosti met chocoladehagelslag bewijst het absolute tegendeel. Een guilty pleasure voor bij het ontbijt of een brunch.

Bekijk het recept

Meer tosti recepten

Meer inspiratie & tips

Mmm.... aardbeien zijn zo al lekker. Maar weet je dat je er ook heerlijke recepten mee kunt maken. Ontdek onze favorieten.

Vandaag even geen saaie boterham, maar iets anders. Laat je inspireren door deze snelle lunchrecepten.

Ontdek deze eenpansgerechten met noodles, couscous of risotto. Makkelijk te maken, lekker en bovenal heel geschikt om te delen.

Schuilt er in jou een chef-kok? Nu we niet naar restaurants toe kunnen, moeten we de restaurantbeleving maar in huis halen.