Loading...
header
label

7x mega lekkere Moederdagrecepten

28 februari 2021 | Auteur: Jumbo

Ben je op zoek naar een heerlijk recept voor Moederdag? Bak een heerlijke taart, ga aan de slag met asperges, die volop in het seizoen zijn, of laat je inspireren door de 7 favorieten van Jumbo. 

Van een bruschetta met vanillericotta en framboos tot een frisse toast met yoghurt, tomaat en avocado: voor al deze verrukkelijke verwenrecepten mag je je moeder ongetwijfeld wakker maken.

1. Stokbrood met kaas en roerei

7 ingrediënten 20 min 

Zo lekker kan simpel zijn. Een stokbroodje met kaas en roerei is sowieso al om je vingers bij af te likken. Maar je geeft het voor Moederdag gemakkelijk net dat beetje extra. Met cherrytomaatjes, peterselie en een vrolijk prikkertje om de boel recht te houden.

Bekijk het recept

2. Frisse toast met yoghurt, avocado en tomaat

5 ingrediënten 15 min 

Vegetarisch, gezond en bovenal hartstikke lekker. Dat is deze frisse toast met yoghurt, avocado en tomaat. Een heerlijk ontbijt, waarmee je je moeder eens flink in de watten kunt leggen. En je tovert het in 15 minuten op tafel… of op bed natuurlijk.

Bekijk het recept

3. Gevulde wentelteefjes met aardbeien

7 ingrediënten 20 min 

Is jouw moeder een echte zoetekauw? Dan is dit het recept waarvoor je haar mag wakker maken. Gevulde wentelteefjes met aardbeien, jam en een klein beetje poedersuiker. Mmm, dat is nou precíes wat wij verstaan onder een ‘goede morgen’!

Bekijk het recept

4. Overnight oats met vruchten en noten

9 ingrediënten  370 min 

Voor dit moederdagrecept hoef je niet vroeg op te staan. Je zet overnight oats de avond van tevoren namelijk al in de koelkast. Moet je er ’s ochtends alleen nog de frambozen, bosbessen en noten bij doen. Even roeren en smullen maar!

Bekijk het recept

5. Muesli-ontbijttriffle

4 ingrediënten  10 min 

Alsof ze wakker wordt in een bed and breakfast. Met deze muesli-ontbijttriffle creëer je dat heerlijke hotelgevoel voor je moeder even in huis. Door te werken in lagen ziet een ogenschijnlijk simpele kwark met muesli en banaan er opeens hartstikke feestelijk uit.

Bekijk het recept

6. Knapperige bruschetta met vanillericotta en frambozen

5 ingrediënten  50 min 

Wie dacht dat je een Italiaanse bruschetta alleen met tomaat kunt eten als voorgerecht, heeft het mis. Deze bruschetta met vanillericotta en frambozen is fantastisch als ontbijt. En ook erg lekker in combinatie met de mini-ontbijtpannenkoekjes.

Bekijk het recept

7. Chocoladecroissants

4 ingrediënten  25 min 

Geen keukenprinses en toch je moeder een lekker ontbijtje bezorgen? Deze chocoladecroissants maak je letterlijk en figuurlijk in een handomdraai. De pure chocolade binnenin wordt heerlijk zacht en smelt over je tong. Of, die van je moeder natuurlijk!

Bekijk het recept

Nog meer moederdagrecepten

Meer inspiratie & tips

Ontbijt & Tussendoortjes

Van een bruschetta met vanillericotta en framboos tot een frisse toast met yoghurt, tomaat en avocado. Daar mag je je moeder ongetwijfeld voor wakker maken.

Ontbijt & Tussendoortjes

Het weekend staat in het teken van samenzijn en genieten. Start het weekend daaarom goed met een uitgebreid weekendontbijt.

Ontbijt & Tussendoortjes

Zelf brood maken doe je met deze broodrecepten. Wat dacht je van vlechtbrood met maanzaad, kruidenbrood of pompoentijmbrood?

Ontbijt & Tussendoortjes

Voor alle tosti-lovers: een vegan tosti, zoete tosti of een tosti met zalm. Ontdek de favoriete tosti's van Jumbo met deze 5 recepten.