Loading...

5x een broodtrommel vol lekkers

15 juli 2020 | Auteur: Jumbo

Iets gezonds, iets lekkers, hartig en zoet: de perfecte broodtrommel bevat van alles een beetje. Kun je wel wat inspiratie gebruiken om je broodtrommel te vullen? Jumbo helpt je aan lekkere en verantwoorde ideetjes. Ideaal om een school- of werkdag mee door te komen.

1. Cashewnoten-pindakaas sandwiches met mineolamelk

6 ingrediënten  15 min 

Deze broodtrommel bevat alles om je kind genoeg energie te geven voor een dag lang leren en spelen. Maar ook voor volwassenen is het een gevarieerde lunchbox. De trommel is gevuld met boterhammen met cashewnoten-pindakaas en komkommer, druiven en zelfgemaakte mineolamelk.

Bekijk het recept

2. Hollandse wraps met munt-ijsthee en studentenhaver

9 ingrediënten  10 min 

Deze volkorenwraps met ham, kaas, sla en tomatenketchup zijn weer eens wat anders dan je vertrouwde boterhammen. Doe er nog wat snoeptomaatjes en studentenhaver erbij voor de trek tussendoor én een beker zelfgemaakte ijsthee. Meer heb je niet nodig deze dag.

Bekijk het recept

3. Oosterse box - knipoog naar Japan

13 ingrediënten  20 min 

Waarschuwing: deze luxe lunchbox kan voor jaloezie zorgen onder je collega’s of medestudenten. Met de Japanse box gun je jezelf een genietmoment. Sushi, omelet, fruit, noten: een heerlijke, gevarieerde lunchtrommel voor als je echt eens iets ander wil.

Bekijk het recept

4. Lunchtrommel van Carine

11 ingrediënten  11 min 

In deze broodtrommel zit meer dan genoeg lekkers om uit te kiezen. Een paar goed belegde boterhammen voor de stevige trek, vruchtenkwark, muesli, fruit, groente, een Snelle Jelle en een smakelijke dorstlesser. Jouw kind zal geen honger hebben bij het thuiskomen.

Bekijk het recept

5. No-nonsensebox - vol vitaminen

10 ingrediënten  15 min 

Met twee soorten fruit en één groente ben je met deze broodtrommel al goed op weg met je dagelijkse hoeveelheid vitaminen. Voor de lekkere trek hebben we er nog kaasblokjes en kaasstengels aan toegevoegd. Deze box staat garant voor drie heerlijke smulmomenten.

Bekijk het recept

Meer goed gevulde broodtrommels

Verras je kind met een broodtrommelbriefje

Wil je jouw kind laten weten dat je aan hem of haar denkt? Stop dan een lief briefje in de broodtrommel. We hebben al een paar voorbeeldjes voor je gemaakt.

Download voorbeeldbriefjes >

Meer inspiratie & tips

Oeh, I like this! Met deze tips & tricks maak jij de beste foodfoto’s die de hele wereld rondgaan onder #instafood.

Je kunt de klok erop gelijk zetten: rond 16.00 uur begint je maag te knorren. Bekijk deze 7 gezonde snacks.

Het weekend staat in het teken van samenzijn en genieten. Start het weekend daaarom goed met een uitgebreid weekendontbijt.

Voor alle tosti-lovers: een vegan tosti, zoete tosti of een tosti met zalm. Ontdek de favoriete tosti's van Jumbo met deze 5 recepten.