Loading...
header
Thema

Hartjesrecepten

13 april 2021 | Auteur: Jumbo

Wat is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je hem of haar lief vindt? Maak een lekker recept in de vorm van een hartje. Daarmee laat je jouw liefde zien! Ontdek onze originele hartjesrecepten. Wat ga jij maken?

1. Hartjes caprese spiesjes 

4 ingrediënten 15 min

Verover iemands hart met deze klassieker. Mozzarella + tomaat + basilicum = caprese! Als je ze op een andere manier op een prikkertje steekt, is het een lief hartje. Heerlijk bij een borrel.

Bekijk het recept

2. Pizzahart met salamihartjes

8 ingrediënten 100 min

Wie houdt er nou niet van pizza? Deze pizza met salami is extra lekker vanwege de hartjesvorm. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Dat wordt smullen. Voor jong en oud.

Bekijk het recept

3. Dubbele jamkoekjes met hartjes

6 ingrediënten 105 min

Zelf koekjes maken is leuk om te doen met je kids! Deze koekjes gevuld met jam zijn extra lief. Een lekker cadeautje voor Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag.

Bekijk het recept

4. Aardbeienplaattaart

6 ingrediënten 80 min

Op zoek naar een lekker recept voor een zoete plaattaart? Maak deze aardbeienplaattaart. De doorgesneden aardbeien vormen de hartjes in dit bakrecept. Lekker bij een kopje koffie of thee.

Bekijk het recept

5. Chocolade-valentijnstaart

12 ingrediënten 155 min

Deze taart hoef je niet alleen per se met Valentijnsdag te maken… deze chocoladetaart smaakt namelijk heerlijk op iedere andere dag. Met de hartjesvorm steel je ook zeker harten van iedereen.

Bekijk het recept

6. Pannenkoekhartjes

5 ingrediënten 30 min

Dit ziet er lief uit, toch? Hartjes gemaakt van pannenkoeken en kokosbrood. Een lekkere traktatie om uit te delen voor school. Of gewoon om een normale dag bijzonder te maken.

Bekijk het recept

7. Hartenkoekjes voor mama (of papa)

6 ingrediënten 60 min

Bakken maar! Deze hartenkoekjes laten zien dat je iemand lief vindt. Leuk om te geven als cadeautje. Bekijk hoe je deze koekjes in de vorm van een hart maakt.

Bekijk het recept

Meer inspiratie & tips

Food

Wist je dat er speciaal voor dit lekkere nootje een feestdag is uitgeroepen? We vieren Wereld Pistachenoten Dag jaarlijks op 26 februari. 

Food

Daar word je toch vrolijk van? Knalgele gerechten! De zon op je bord, zorgt meteen voor een portie vreugde. 

Thuis

Het leven is te mooi om niet te vieren. We helpen je met de leukste ideetjes om je vrienden en familie mee te verrassen.

Food

Geen wintersport? Niet getreurd. De populairste wintersportrecepten kun je ook thuis maken. Zo waan je je weer even op de skipiste.