Lentecocktails met rum

19 maart 2021 | Auteur: Jumbo

Steeds vaker zie je het staan in het schap van de slijter: witte rum met een smaakje. Denk aan framboos, limoen, ananas en kokos. Deze flavored rums zijn heerlijk voor in de mix!

De zoete smaak van flavored rum is heel toegankelijk en thuis eenvoudig te mixen. Daardoor is flavored rum erg in trek bij begin-twintigers en mensen die kennismaken met alcoholische dranken. Flavored rum wordt op dezelfde manier gemaakt als reguliere witte rum. Zodra de witte rum één tot twee jaar heeft gerijpt, wordt er een natuurlijk fruitextract aan toegevoegd. Bij de Jumbo slijter vind je flavored rums van onder andere Bacardí en Captain Morgan.

Zonnige recepten voor cocktails met rum

Alles in huis voor je favoriete cocktail met rum

Meer inspiratie & tips

Op zoek naar lekkere recepten met tomatenblokjes? Je vindt ze hier! We maken een culinaire rondreis met internationale recepten. 

Wat gaat er boven een sappige burger op een lekker broodje? Aan de hand van 10 recepten laten we zien hoe je kunt variëren.

Van een feestelijke dessert taart tot pittige wokschotel: met rijst kun je alle kanten op. Experimenteer erop los met onze hartige en zoete recepten met rijst.

Eet jij al genoeg groente en fruit? Met deze lekkere recepten voor tussendoortjes met groente en fruit krijg jij je vitaminen wel binnen.