Loading...

Nieuw: Jumbo vis in blik

Vanaf nu zijn er nieuwe blikjes met tonijn, sardines en andere vis van Jumbo verkrijgbaar. Goed nieuws: de vis is altijd MSC gecertifieerd en bovendien ook nog eens voor een lage prijs. Met deze visconserven maak je de lekkerste gerechten.

Bekijk meer nieuwe producten

Ontdek de nieuwe visconserven bij Jumbo

1. Spaghetti met sardines

9 ingrediënten  25 min 

Sardientjes uit blik zijn vol van smaak. Ze maken een spaghetti daardoor extra bijzonder. Ontdek dit lekkere recept.

Bekijk het recept

2. Aardappel-preisoep met zalm

7 ingrediënten  25 min 

Wil jij van een soep een complete maaltijd maken? Voeg dan zalm uit blik toe. Ontdek hoe je deze goedgevulde soep maakt. En de combinatie zalm en prei? Heerlijk!

Bekijk het recept

3. Tuna melt tosti

6 ingrediënten  15 min 

Mmm... maak je tosti extra bijzonder met tonijn uit blik. De gesmolten kaas samen met de tonijn zijn een echte traktatie.

Bekijk het recept

4. Broodje haring in tomatensaus

4 ingrediënten  5 min 

Haring in tomatensaus? Dat is genieten. Maak het blikje open en serveer het op een knapperig broodje. Een lekkere lunch.

Bekijk het recept

5. Franse plaattaart met ui en ansjovis

6 ingrediënten  65 min 

Deze plaattaart is een feestje! De combinatie van kaas, ansjovis en zwarte olijven past perfect bij de knapperige bodem.

Bekijk het recept

6. Tonijnquiche met bloemkoolrijst

9 ingrediënten  60 min 

Deze quiche is lekker en gezond. We voegen namelijk bloemkoolrijst toe aan de quiche. De tonijn uit blik maakt het extra lekker.

Bekijk het recept

7. Tacoschelpen met pittige tonijnsalade

9 ingrediënten  20 min 

Een taco kun je ook uitstekend vullen met vis. Dat is eens wat anders dan gehakt of kip. Tonijn past perfect bij taco's. Ontdek dat in dit recept.

Bekijk het recept

Meer recepten met vis in blik

Meer inspiratie & tips

Een eitje hoort niet alleen bij het ontbijt, maar mag ook de rol spelen tijdens het diner. Ontdek deze 5 hartige recepten met ei.

Dat een lekkere maaltijd niet duur hoeft te zijn, laten deze recepten wel zien. Sowieso betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs.

Duik je ook regelmatig die snoepla? Eet dan meer vezels, want die stillen je hongergevoel langer. Ontdek deze vezelrijke recepten.

Wist je dat diepvriesgroenten evenveel vitaminen en mineralen hebben als verse groenten? Dus ga lekker koken met groenten uit de vriezer.