Goudeerlijk brood

Het dagelijkse brood van bakkerskwaliteit

Bekijk het assortiment

Versgebakken brood voor de laagste prijs

Goudeerlijk brood maken we van de beste natuurlijke ingredienten, bakken we in een echte bakkerij en vervoeren we nog warm naar onze winkels, waar het de hele dag door vers gesneden wordt. Bestel je Goudeerlijk brood online? Dan zorgen we dat het brood zo snel mogelijk wordt ingevroren. Zo is het nog heerlijk vers wanneer je het thuis ontvangt. Zelfs de beste wielrenners ontbijten met graag met Goudeerlijk brood. Jij ook? 

Tot het einde van de dag vers brood

Wist je dit al?

Ons Goudeerlijk brood is het best geteste brood, van de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Alle donkere broden van Goudeerlijk zijn 100% volkoren. Natuurlijk met de lekkerste korst, iedere dag vers gebakken, gesneden en verpakt. Brood van en voor topsporters. Tot einde dag vers beschikbaar in onze winkels.

5x recepten met Goudeerlijk brood

Jumbo Goudeerlijk volkorenbrood ingrediënten: vernieuwd recept

Er gaat niets boven heerlijk, vers brood. Daarom blijven we bij Jumbo altijd bezig met de ontwikkeling van ons brood om de kwaliteit nóg meer te verbeteren. De receptuur van ons Goudeerlijk brood is vanaf nu vernieuwd: betere bloemsoort en beter meel. Natuurlijk heeft ons Goudeerlijk brood de vertrouwde smaak die je van ons gewend bent, maar de kwaliteit is verbeterd. Knapperiger. Verser. Én met krokantere korst. Zo blijft het Goudeerlijk brood ook langer vers. Dat ruik je en dat proef je. Het brood is onafhankelijk beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum: “nóg veel beter dan het oude recept.” Ontdek het zelf.

Goudeerlijk brood tot het einde van de dag vers verkrijgbaar

Bekijk alle Goudeerlijk broden Lees meer over online boodschappen doen >

Verschillende Goudeerlijk volkoren brood

Goudeerlijk fijn volkoren is brood op basis van volkorenmeel. Goudeerlijk grof volkoren daarvoor worden tarwekorrels minder fijn gemalen. Het bevat 40% gebroken tarwekorrels en 60% volkorenmeel. Goudeerlijk korn volkoren is gemaakt van volkorenmeel waar voor een unieke smaak onder meer lijnzaad, zonnebloempitten en geroosterde sojastukjes aan toegevoegd zijn. Goudeerlijk donker meergranen volkoren wordt gemaakt van volkorenmeel met onder andere gerst, gierst, tarwegries, maisgries en haver.

... dit tekentje op het product betekent dat het Goudeerlijk brood meteen vers ingevroren is? Wanneer we het brood bij jou thuis komen bezorgen, is het dus nog heerlijk vers.

Bekijk onze lijstjes voor vers brood en lekkere ontbijtjes

Of je nu brood zoekt voor op school, onderweg, lunch of voor de kids, laat je inspireren door onze handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Met één klik alles in huis

De Goudeerlijk vezelmeter

Wat is het verschil? Blauwe verpakking met een W = wit (1 aren). Oranje/licht bruin met een B = bruin (2 aren). Donkerbruine verpakking met V erop = volkoren (3 aren). Het aantal aren geeft de hoeveelheid vezels aan.

Volkorenbrood

Hiervoor wordt alleen volkorenmeel gebruikt. Volkorenmeel bevat alle onderdelen van de graankorrel: de meelkern, de kiem en het vliesje. Volkorenbrood bevat de meeste voedingsvezels en stat daarom in de Schijf van Vijf. 

Bruinbrood

Hiervoor wordt meel gebruikt: een mengsel van bloem en volkorenmeel (meestal in de verhouding 50/50).

Witbrood

Hiervoor wordt bloem gebruikt. Bloem wordt gemaakt van alleen het binnenste deel van de graankorrel, de meelkern.

Goudeerlijk: ook hét brood voor sporters

Met Goudeerlijk heb je brood van hoogwaardige ingrediënten in handen. Zelfs de beste wielrenners ter wereld kiezen voor Goudeerlijk brood, dus dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. Wil je meer weten over het voedingspatroon van topsporters? En kun je zelf ook wel wat tips gebruiken over voeding in combinatie met sporten? De Jumbo Foodcoach App geeft voedingsadvies aan fitnessers, wielrenners, hardlopers en hockeyers.

Alles over Jumbo Foodcoach

Inspiratie met brood

Food

Is brood nu gezond of niet? Er bestaan veel fabels en feiten over brood, maar één feit is dat brood voor sporters een nodige bron van koolhydraten en vezels is.

Food

Maak van je brunch of lunch een feestje met deze vrolijk belegde boterhammen. Deze blije bammetjes toveren een beestenbende op tafel.

Wil je variëren met je ontbijt of lunch? We hebben nog veel meer recepten voor ieder moment van de dag. 

Brood Brood bakken Brood gemaakt van brood Brood recepten Brunch Bruschetta
Club sandwich Croissant Goudeerlijk brood Oorsprong Goudeerlijk brood Vers ingevroren Goudeerlijk brood High tea
High tea sandwiches Kaiserbroodje Kaneelbroodjes Lunch Muesli Ontbijt
Salade Sandwich Smoothies Tosti Wentelteefjes Wentelteefjes recepten