Goudeerlijk brood: Versgebakken voor de laagste prijs

Goudeerlijk brood maken we van de beste natuurlijke ingrediënten, bakken we in een echte bakkerij en vervoeren we nog warm naar onze winkels, waar het de hele dag door vers gesneden wordt. Bestel je Goudeerlijk brood online? Ook dan krijg je versgebakken brood. Zo is het nog heerlijk vers wanneer je het thuis ontvangt. Zelfs de beste wielrenners ontbijten met graag met Goudeerlijk brood. Jij ook?

Snel naar

5x Recepten met Goudeerlijk brood Ook online: vers afgebakken brood Handige lijstjes Uitgelicht: Volkorentosti tonijn Goudeerlijk brood assortiment

5x Recepten met Goudeerlijk brood

Ook online: vers afgebakken brood

We zijn er bijzonder trots op dat je vanaf nu vers afgebakken brood online kunt bestellen. Dit Goudeerlijk brood komt niet meer uit de vriezer, maar wordt iedere dag met liefde in onze bakkerij gebakken. We bezorgen het vers afgebakken brood bij jou thuis of je haalt ‘t op bij een Pick Up Point bij jou in de buurt. Zo heb je altijd vers brood van bakkerskwaliteit in huis.

Bekijk het assortiment

Bekijk onze lijstjes voor vers brood en lekkere ontbijtjes

Of je nu brood zoekt voor op school, onderweg, lunch of voor de kids, laat je inspireren door onze handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Goudeerlijk brood tot het einde van de dag vers verkrijgbaar

Bekijk alle Goudeerlijk broden Lees meer over online boodschappen doen >

Jumbo Goudeerlijk volkorenbrood ingrediënten

Er gaat niets boven heerlijk, vers brood. Daarom blijven we bij Jumbo altijd bezig met de ontwikkeling van ons brood om de kwaliteit nóg meer te verbeteren. De receptuur van ons Goudeerlijk brood is vanaf nu vernieuwd: betere bloemsoort en beter meel. Natuurlijk heeft ons Goudeerlijk brood de vertrouwde smaak die je van ons gewend bent, maar de kwaliteit is verbeterd. Knapperiger. Verser. Én met krokantere korst. Zo blijft het Goudeerlijk brood ook langer vers. Dat ruik je en dat proef je. Het brood is onafhankelijk beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum: “nóg veel beter dan het oude recept.” Ontdek het zelf.

De Goudeerlijk vezelmeter

Wat is het verschil? Blauwe verpakking met een W = wit (1 aren). Oranje/licht bruin met een B = bruin (2 aren). Donkerbruine verpakking met V erop = volkoren (3 aren). Het aantal aren geeft de hoeveelheid vezels aan.

Volkorenbrood

Hiervoor wordt alleen volkorenmeel gebruikt. Volkorenmeel bevat alle onderdelen van de graankorrel: de meelkern, de kiem en het vliesje. Volkorenbrood bevat de meeste voedingsvezels en stat daarom in de Schijf van Vijf. 

Bruinbrood

Hiervoor wordt meel gebruikt: een mengsel van bloem en volkorenmeel (meestal in de verhouding 50/50).

Witbrood

Hiervoor wordt bloem gebruikt. Bloem wordt gemaakt van alleen het binnenste deel van de graankorrel, de meelkern.

Soorten Goudeerlijk brood

Goudeerlijk brood is luchtig brood gemaakt van de beste granen. Ideaal om elke dag van te genieten tijdens het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor.

Goudeerlijk pompoen

Een heerlijk boerenbrood gevuld met pompoenpitten en zonnebloempitten. Het brood is gedecoreerd met gebroken pompoenpitten.

Goudeerlijk donker meergranen

Het donker meergranen brood is gemaakt van de beste kwaliteit tarwemeel en is rijkelijk gevuld met een mix van zaden en pitten.

Goudeerlijk spelt

Dit brood is een busbrood met krokante korst. Bereid met 100% speltbloem van hoge kwaliteit en bovenop het brood vind je extra speltvlokken.

Goudeerlijk korn

Zacht, donker busbrood met een basis van tarwebloem. Rijkgevuld en gedecoreerd met havervlokken, sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten.

Goudeerlijk licht meerzaden

Goudeerlijk licht meerzaden brood is een smaakvol wit boerenbrood gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.

Goudeerlijk fijn volkoren

Een echt volkorentarwebrood met natuurlijke ingrediënten en een uitgekiende samenstelling. Een goede keuze om dagelijks van te genieten.

Goudeerlijk maïs

In het Goudeerlijk maïsbrood vind je gepofte stukjes mais, zonnepitten, maisgries en een vleugje koriander. Kortom: een smakelijk boerenbrood.

Goudeerlijk grof volkoren

Het grovere broertje van Goudeerlijk fijn volkoren, voor als je van meer bite houdt. Natuurlijk ook gemaakt van de beste ingrediënten.

Wil je variëren met je ontbijt of lunch? We hebben nog veel meer recepten voor ieder moment van de dag. 

Brood Brood bakken Brood gemaakt van brood Brood recepten Brunch Bruschetta
Club sandwich Croissant Goudeerlijk brood Oorsprong Goudeerlijk brood High tea
High tea sandwiches Kaiserbroodje Kaneelbroodjes Lunch Muesli Ontbijt
Salade Sandwich Smoothies Tosti Wentelteefjes Wentelteefjes recepten

24 juni 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29 november 2022