Loading...

Vers ingevroren Goudeerlijk brood

Elke dag mals brood met krokante korst

Bekijk het assortiment

Genieten van vers brood, elke dag weer

Ons heerlijke Goudeerlijk brood is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zelfs de beste wielrenners ter wereld gaan voor Goudeerlijk, dus dan weet je dat het goed is. Wist je dat je Goudeerlijk brood ook online kunt bestellen? De broden worden direct na het bakken gesneden en ingevroren door onze bakkers. Zo heb je altijd vers brood in huis. Even ontdooien en je kunt direct genieten van een boterham van bakkerskwaliteit. En dat voor een zachte prijs, zoals je van ons gewend bent.

Bekijk het beste vers ingevroren brood

Vers ingevroren brood: zoals brood bedoeld is

Goudeerlijk brood is luchtig brood gemaakt van de beste granen. Ideaal om elke dag van te genieten tijdens het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor.

Goudeerlijk pompoen

Een heerlijk boerenbrood gevuld met pompoenpitten en zonnebloempitten. Het brood is gedecoreerd met gebroken pompoenpitten.

Goudeerlijk donker meergranen

Het donker meergranen brood is gemaakt van de beste kwaliteit tarwemeel en is rijkelijk gevuld met een mix van zaden en pitten.

Goudeerlijk spelt

Dit brood is een busbrood met krokante korst. Bereid met 100% speltbloem van hoge kwaliteit en bovenop het brood vind je extra speltvlokken.

Goudeerlijk korn

Zacht, donker busbrood met een basis van tarwebloem. Rijkgevuld en gedecoreerd met havervlokken, sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten.

Goudeerlijk licht meerzaden

Goudeerlijk licht meerzaden brood is een smaakvol wit boerenbrood gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.

Goudeerlijk fijn volkoren

Een echt volkorentarwebrood met natuurlijke ingrediënten en een uitgekiende samenstelling. Een goede keuze om dagelijks van te genieten.

Goudeerlijk maïs

In het Goudeerlijk maïsbrood vind je gepofte stukjes mais, zonnepitten, maisgries en een vleugje koriander. Kortom: een smakelijk boerenbrood.

Goudeerlijk grof volkoren

Het grovere broertje van Goudeerlijk fijn volkoren, voor als je van meer bite houdt. Natuurlijk ook gemaakt van de beste ingrediënten.

Lekker op vers ingevroren brood

Ben jij een echte zoetekauw of kies je liever voor hartig beleg? Wat je ook kiest, op ons vers ingevroren brood smaak het altijd goed.

Maak een feestje van je boterham

Heb je vers ingevroren brood besteld en wil je eens iets anders maken dan een gewoon belegde boterham? Bekijk onze recepten en ontdek wat voor lekkers je van je vers ingevroren brood kunt maken.

Bekijk alle recepten

Vers ingevroren brood van Goudeerlijk ideaal voor sporters

Zelfs de beste wielrenners ter wereld kiezen voor Goudeerlijk brood, dus dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. Wil je meer weten over het voedingspatroon van topsporters? En kun je zelf ook wel wat tips gebruiken over voeding in combinatie met sporten? De Jumbo Foodcoach App geeft voedingsadvies aan fitnessers, wielrenners, hardlopers en hockeyers.

Ontdek Jumbo Foodcoach

Inspiratie met brood

Food

Is brood nu gezond of niet? Er bestaan veel fabels en feiten over brood, maar één feit is dat brood voor sporters een nodige bron van koolhydraten en vezels is.

Food

Maak van je brunch of lunch een feestje met deze vrolijk belegde boterhammen. Deze blije bammetjes toveren een beestenbende op tafel.

Bekijk onze lijstjes voor vers brood en lekkere ontbijtjes

Of je nu brood zoekt voor op school, onderweg, lunch of voor de kids, laat je inspireren door onze handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Met één klik alles in huis

Brood nodig op het werk? Ga voor vers ingevroren brood!

Vers ingevroren brood van Goudeerlijk is ideaal voor op het werk. Je bestelt makkelijk en snel genoeg brood voor de hele week en geniet toch dagelijks van vers, luchtig brood met krokante korst. Het enige dat je hoeft te doen, is elke dag genoeg boterhammen ontdooien.

Ontdek zakelijk boodschappen doen