Loading...

Uitgebreid genieten van de kerstbrunch

Lekker lang tafelen met hartige en zoete gerechten

Bekijk kerstbrunch recepten Ontdek het assortiment

La Place lekkernijen voor de kerstbrunch

Met het luxe assortiment van La Place stel je zo een verrukkelijke kerstbrunch samen. Van heerlijk, knapperig brood tot van die romige kruidenkaas en frisse fruitsapjes.

Luxe gerechten met brood voor de kerstbrunch

Bekijk alle recepten met brood

Lekkers voor bij de kerstbrunch

Quiches & hartige taarten

Een zelfgemaakte quiche of hartige taart past uitstekend bij een kerstbrunch. Het ziet er prachtig uit en een mooi puntje is echt een traktatie.

Bekijk alle quiches & hartige taarten

Heerlijke soep voor de kerstbrunch

Met dit handige soeppakket tover je zelf een geweldige soep op de brunchtafel. Proef de perfecte smaakcombinatie van pastinaak en truffel. Dit wordt een heerlijke romige soep, vol van smaak. Deze soep is een mooie aanvulling voor de kerstbrunch.

Bekijk luxe soeppakketten

Feestelijke drankjes voor bij de brunch

Bekijk alle drankjes

Maak je kerstbrunch compleet met een zoet gerecht

Bekijk alle zoete recepten
Tijd voor een kerstbrunch

Heb jij ook zo’n zin om uitgebreid te genieten van hartige en zoete gerechtjes? En gezellig urenlang met familie en vrienden aan tafel te zitten tijdens de feestdagen? Organiseer dan een overheerlijke kerstbrunch. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt en er is voor jong en oud genoeg om van te smullen. Een lekkere zelfgemaakte truffel-pastinaaksoep of juist een sandwich met gerookte zalm. 

Een brunch is een combinatie van twee maaltijden: ontbijt en lunch. Je kunt dus zoete en hartige smaken combineren, net als warme en koude gerechten. Met onze brunch recepten zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Alle ingrediënten vind je natuurlijk bij Jumbo. Soms zijn de gerechten zelfs al voorbereid en hoef je ze alleen nog maar op te warmen. Zo geniet iedereen van een lekkere en makkelijke kerstbrunch.