Voordelige recepten: makkelijke gerechten & recepten

Inspiratie voor lekkere, goedkope én makkelijke gerechten

Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij graag met onze favoriete voordelige recepten. Van goedkope koolhydraatarme recepten tot de lekkerste low budget recepten voor lunch. Ontdek de verrukkelijke variatiemogelijkheden en tover zelf de lekkerste voordeligste recepten op tafel.

5x koken met Altijd Lage Prijs producten

Lekker eten kan ook voordelig & makkelijk zijn. Om je een handje te helpen hebben we 10 recepten gemaakt met onze Altijd Lage Prijs producten. 

Bekijk alle voordelige recepten

5x makkelijke voordelige recepten

Of je nu op zoek bent naar goedkope vegetarische recepten of toch liever gaat voor vlees: met deze makkelijke goedkope recepten zit je altijd goed. Alle recepten zijn onder de 2 euro per persoon.

5x gevarieerde én goedkope gerechten

Op zoek naar voordelige gerechten die lekker licht zijn en boordevol goede voedingsstoffen zitten? Ook daarvoor hebben we heerlijke recepten! Alle recepten zijn weer onder de 2 euro per persoon.

Nog meer inspiratie voor voordelige recepten

Goedkoop koolhydraatarm recept: Indische omelet met pindasaus

Een van onze favoriete goedkope koolhydraatarme recepten: deze Indische omelet met zelfgemaakte pindasaus. Lekker met rode peper, ketjap en tofu. Dat wordt smullen!

Makkelijk en snel: ovenschotel met kip en spinazie

Op zoek naar makkelijke goedkope recepten? Probeer deze ovenschotel met kip, spinazie en aardappel eens. Met een handjevol ingrediënten een bom van smaak.

Goedkoop vegan recept: wrap met muhamara

In een handomdraai op tafel, hartstikke lekker en bovendien helemaal plantaardig. Dit goedkope vegan recept voor wraps met muhammara, een kruidige paprikadip.

De lekkerste ingrediënten voor gezonde en goedkope recepten

Goedkope recepten bereiden begint met het doen van voordelige boodschappen. Profiteer bij Jumbo van de Laagsteprijsgarantie en producten met een Altijd Lage Prijs. Daarmee maak je de lekkerste gezonde en goedkope gerechten.

Bekijk alle Altijd Lage Prijs producten

Budget recepten voor 1 persoon

Budget recepten voor 1 persoon vinden, is een uitdaging. Je koopt al snel te veel ingrediënten om in je eentje op te eten. En voedselverspilling is natuurlijk niet helemaal budgetproof. Onze tip? Bedenk verschillende budget gerechten waarin je dezelfde ingrediënten weer kunt verwerken. Zo kun je lekker en gevarieerd eten zonder een berg eten weg te gooien. Ook een goed idee: kook grote porties van goedkope lekkere recepten en vries ze in.

Elke dag een ander voordelig recept bij Jumbo

Wil je graag variëren met gezonde voordelige recepten? Neem eens een kijkje tussen de weekmenu’s van ons kookprogramma ‘Wat eten we?’ en laat je inspireren om aan de slag te gaan met de lekkerste goedkope gerechten. De menu’s in week 34 tot en met 40 van 2021 zijn helemaal budgetproof en variëren van goedkope vegan recepten tot goedkope pasta recepten. Zo zet je elke dag weer een ander heerlijk budget gerecht op tafel.

Bekijk de budget weekmenu’s

Nog meer inspiratie voor goedkope recepten?