Alles over dierenvoeding

Het beste voor jouw huisdier

Het beste voor jouw huisdier

Als dierenliefhebber wil je het allerbeste voor jouw huisdier. Jouw kat, hond, vis, vogel of gezellige hamster moet iedere dag de juiste voeding krijgen. Ook de kattenbak of kooi moet op tijd schoongemaakt worden. Bij Jumbo hebben we een ruime keuze producten voor jouw huisdier in het assortiment. Bekijk het assortiment voor huisdieren en maak het jezelf makkelijk door de boodschappen online te bestellen.

Assortiment voor huisdieren

Ontdek het complete assortiment

Hond

De trouwe viervoeter is echt een onderdeel van het gezin. We snappen dan ook goed dat je dol bent op jouw hond. Bij Jumbo kun je alles vinden voor alle soorten honden: van een klein hondje tot een grote herdershond. Ontdek het uitgebreide assortiment. Je hond zal kwispelen met zijn staart van al dat lekkers.

Meer informatie over hondenvoer

Alles voor je hond

Ontdek het assortiment

Kat

Miauw! Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw poes of kater. Bij Jumbo heb je uitstekende kattenvoeding. Voor allerlei soorten katten hebben we voeding. Dankzij deze gebalanceerde producten blijft jouw kat gezond en fit. Ontdek het assortiment.

Meer informatie over kattenvoer

Alles voor je kat

Verras je hond of kat met een lekkere snack

Ontdek alle hondensnacks Ontdek alle kattensnacks

Vogel & Knaagdier

Ben jij de trotse eigenaar van een hamster, cavia of een mooie vogel? Bij Jumbo hebben we ook dierenvoeding voor vogels en knaagdieren. Ook voor zaagsel en hooi kun je bij Jumbo terecht. Zo kun jij goed zorgen voor jouw huisdier.

Hoe lang is vogelvoer houdbaar?

Hoe hang je vogelvoer op?

Wat is goed vogelvoer?

Welk vogelvoer is goed voor buiten?

Alles voor je vogel of knaagdier

Ontdek het assortiment vogelvoer Voer voor knaagdieren