Alles over dierenvoeding

Het beste voor jouw huisdier

Dierenvoeding Honden Puppy's Katten Kittens Vogels & knaagdieren

Snel naar

Assortiment voor huisdieren Alles voor je lieve hond Ontdek het assortiment kattenvoer Alles voor je vogel of knaagdier Een lekkere snack voor je viervoeter

Het beste voor jouw huisdier

Als dierenliefhebber wil je het allerbeste voor jouw huisdier. Jouw kat, hond, vis, vogel of gezellige hamster moet iedere dag de juiste voeding krijgen. Ook de kattenbak of kooi moet op tijd schoongemaakt worden. Bij Jumbo hebben we een ruime keuze producten voor jouw huisdier in het assortiment. Bekijk het assortiment voor huisdieren en maak het jezelf makkelijk door de boodschappen online te bestellen.

Assortiment voor huisdieren

Niet alleen je eigen boodschappen, maar ook het eten voor je huisdier haal je gewoon bij Jumbo. Van hondensnacks tot kattenbrokken.

Ontdek het complete assortiment

Alles voor je hond

De trouwe viervoeter is echt een onderdeel van het gezin. We snappen dan ook goed dat je dol bent op jouw hond. Bij Jumbo kun je alles vinden voor alle soorten honden: van een klein hondje tot een grote herdershond. Ontdek het uitgebreide assortiment hondenvoer. Je hond zal kwispelen van al dat lekkers.

Ontdek het assortiment Meer informatie over hondenvoer >

Alles voor je kat

Miauw! Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw poes of kater. Bij Jumbo heb je uitstekende kattenvoeding. Voor allerlei soorten katten hebben we voeding. Dankzij deze gebalanceerde producten blijft jouw kat gezond en fit. Ontdek het assortiment.

Ontdek het assortiment kattenvoer Meer informatie over kattenvoer >

Alles voor je vogel of knaagdier

Ben jij de trotse eigenaar van een hamster, cavia of een mooie vogel? Bij Jumbo hebben we ook dierenvoeding voor vogels en knaagdieren. Ook voor zaagsel en hooi kun je bij Jumbo terecht. Zo kun jij goed zorgen voor jouw huisdier.

Ontdek het assortiment vogelvoer Voer voor knaagdieren

Verras je hond of kat met een lekkere snack

Ook je huisdier verdient af en toe iets lekkers. Jumbo heeft een ruime keuze aan katten- en hondensnacks in allerlei smaken, vormen en maten.

Ontdek alle hondensnacks Ontdek alle kattensnacks

Handige tips & informatie

Ben je op zoek naar meer tips & informatie voor de verzorging van jouw trouwe vriend? In onze blogs lees je er alles over.

Dierenwereld

De feestdagen zijn de meest gezellige tijden van het jaar. Wij voorzien je graag van vier tips om samen met jouw hond of kat optimaal te genieten van de feestdagen.

Dierenwereld

Omcirkel 4 oktober in de agenda, want dat is dé dag dat je jouw huisdier wat extra mag verwennen! Wij helpen je om te zorgen dat jouw hond of kat een fantastische dierendag krijgt!

Dierenwereld

Tandplak en tandsteen komen veel voor bij het gebit van een kat. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Hoe? Dat lees je in deze blog.

Dierenwereld

Helaas hebben 4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar last van gebitsproblemen. Benieuwd hoe je dit kunt voorkomen? We zetten de beste tips en producten voor je op een rijtje.

Meer voor jouw huisdier

Dierenvoeding Honden Puppy's Katten Kittens Vogels & knaagdieren

28 november 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 3 juni 2022