< Terug naar overzicht duurzaamheid

Lokaal
betrokken

Een goede buur én een verre vriend

Een goede buur of een verre vriend? Jumbo is het allebei. Als familiebedrijf hebben we graag een positieve impact op onze omgeving. Dat kan heel dichtbij zijn, maar ook ver weg. Want vaak reiken onze ketens tot ver in het buitenland. We zijn lokaal betrokken door een luisterend oor te bieden aan iedere klant die daar behoefte aan heeft. Maar ook door de arbeids- en leefomstandigheden te verbeteren van mensen die werken in onze voedselketen aan de andere kant van de oceaan.

Zo dragen wij ons steentje bij

Onze winkels steunen lokale sportclubs, goede doelen en evenementen Jumbo is lid en aanjager van ‘Eén tegen eenzaamheid’ In Jumbo Vlijmen vind je een ‘Hallo! Alles voor Mekaar – koffiecorner’  Bij onze Kletskassa’s kun je rustig en met een gezellig praatje afrekenen Jumbo werkt aan goede arbeidsomstandigheden in de keten
Jij staat op 1

Bij Jumbo staat de klant op 1. Dat voel je als je een van onze winkels binnenloopt. Een praatje maken of hulp nodig bij het boodschappen doen? We nemen de tijd voor je.

Meer over klanten op 1 >
Een betere buurt

Een goede buur maakt de buurt beter. Onze winkels steunen lokale sportclubs, goede doelen, initiatieven en evenementen.

Meer over een betere buurt >
Eén tegen eenzaamheid

We vinden dat onze winkels een belangrijke rol hebben om eenzaamheid in de buurt tegen te gaan. Daarom zijn we lid en aanjager van Eén tegen eenzaamheid.

Meer over aanpak eenzaamheid >
Goede arbeidsomstandigheden

Iedereen verdient een prettige en gezonde werk- en leefomgeving. Daarom zetten we ons in voor goede arbeids- en leefomstandigheden van mensen die werken in de voedselketen. Overal ter wereld. 

Meer over mensenrechten >