Loading...

Koken voor elkaar

Samen tegen eenzaamheid

Ontdek de kletspakketten

De keuken in voor een ander

Heb jij iemand in de buurt of een familielid die wel wat aandacht kan gebruiken? Kook of bak dan eens iets en breng het langs! Een mooi moment om even samen te kletsen. De vraag ‘hoe gaat het met je’ een luisterend oor kunnen al een groot verschil maken op een dag. Wij helpen je graag op weg met de Kletspakketten

Ontdek de kletspakketten

 Het Kletspakket is een maaltijdpakket, inclusief een wenskaartje en weggeefdoosje. Hiermee maak je makkelijk iets lekkers om te delen met iemand die wel een kletspraatje kan gebruiken. De Kletspakketten zijn vanaf 30 september verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt in alle Jumbo winkels én online.

Kookvideo: Koken voor elkaar

Colette Cloosterman-van Eerd en Jet van Nieuwkerk gingen je al voor. In deze video zie je hoe zij een lekkere maaltijd voor de buurvrouw kookten. Zo eenvoudig is het om je steentje bij te dragen tegen eenzaamheid.

'Een klein gebaar kan het verschil maken, juist nu'

Van 1 tot 8 oktober is het week tegen de eenzaamheid. Het perfecte moment om voor iemand te koken en even een praatje te maken.

Meer informatie

Lekkere recepten om te delen met een ander

Samen tegen eenzaamheid

Bij Jumbo proberen we een steentje bij te dragen tegen eenzaamheid. Naast kletspakketten hebben we zo ook kletskassa's, een alles voor mekaar koffiecorner en andere gezamelijke initiatieven. Meer weten? 

Alles over eenzaamheid

Voor wie bak jij iets lekkers?

Een lekkere taart, koekjes, cake of muffins kun je uitstekend delen. Met deze recepten maak je van iedere dag een feestje.

Bekijk alle bakrecepten