Een tikkie gezonder? Dat doe je zo!

‘Mama, eten we nou alweer aardappels?’ We kennen de uitdaging: iedere dag een gevarieerde, lekkere en gezonde maaltijd op tafel toveren voor het hele gezin. Want juist nu zijn je goede voornemens van het nieuwe jaar alweer gesneuveld. We helpen graag om ze weer op te pakken.

Snel naar

Jumbo Foodcoach app Wisselen maar: Gouden en Goede Wissels 10x Favoriete gezonde familiegerechten Spaar Extra’s punten met gezonde producten Gezonde aanbiedingen

Jumbo Foodcoach app

Met Jumbo Foodcoach laten we zien dat het niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn om een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. In onze vernieuwde Foodcoach app vind je meer dan 1.500 gezonde gerechten en kun je via de ‘verras-me-knop’ een weekmenu met gezonde familiegerechten samenstellen. En met onze Gouden en Goede Wissels kun je je eigen recepten nèt een tikkie gezonder maken. Met elke kleine aanpassing aan jouw maaltijd maak je al een groot verschil, zonder dat je jouw dagelijkse gewoontes hoeft aan te passen. Zo wordt gezonder eten nog leuker!

Download de app

Wisselen maar
Gouden en Goede Wissels

In de Foodcoach app wisselen we jouw favoriete producten om voor een soortgelijk product dat nét een tikkie gezonder is. Dat doen we met onze Gouden en Goede Wissels. Met een Gouden Wissel zorg je ervoor dat je producten in de Schijf van Vijf passen. Maak je een Goede Wissel? Dan passen je producten niet in de Schijf van Vijf, maar zijn wel al een stapje in de goede richting.

Meer over wisselen

10x Favoriete gezonde familiegerechten

Benieuwd hoe je jouw favoriete pasta, nasi of wrap een tikkie gezonder maakt? Ontdek onze wisseltips. Als je gewone pasta door volkoren pasta vervangt, maak je jouw maaltijd al nèt een tikkie gezonder. Vanuit de Foodcoach app voeg je heel makkelijk alle ingrediënten toe aan je boodschappenmandje.

Bekijk alle gezonde recepten Bekijk alle wisseltips >

Gouden wissels voor ieder eetmoment

Spaar Jumbo Extra’s punten met gezonde producten

Met Jumbo Foodcoach eet je niet alleen gezonder, maar spaar je ook voor leuke extra’s. Beleef een geïntegreerde ervaring met Jumbo Foodcoach en Jumbo Extra’s waarin gezondere aanbiedingen langskomen én je in de Jumbo Foodcoach app nog eens je Extra’s kan laten aanpassen om meer punten te sparen op gezond. Zet hiervoor in de Jumbo Foodcoach de koppeling met de Jumbo Extra's aan in je 'Profiel'.

Meer over de Foodcoach app Meer over Jumbo Extra’s >

Met één klik het hele pakket in je mandje

Wat denk je van een winterse zuurkoolstamppot of heerlijke gezonde nasi? Met één kllik voeg je alle ingrediënten toe aan je boodschappenlijst.

Gezonde aanbiedingen

Extra voordelig en gezond eten? Ontdek onze groente en fruit aanbiedingen en onze Altijd Lage Prijs producten.

Bekijk alle aanbiedingen

Online bestellen nu mét bezorgkorting

Geen gesjouw met de boodschappen? Bestel ze dan online. Dat kan ook via de Foodcoach app. Met één druk op de knop voeg je de ingrediënten toe aan je boodschappenlijst via Jumbo.com, de Jumbo app of de vernieuwde Foodcoach app. Laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point bij jou in de buurt. Bij bepaalde aanbiedingen ontvang je korting op bezorgen. Dat is dus extra goedkoop bezorgen.

Meer over Extra Goedkoop bezorgen

Blogs over een tikkie gezonder leven

Foodcoach

Wil jij graag gezond eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Jumbo Foodcoach helpt je en geeft je vijf handige tips.

Foodcoach

Wil jij graag gezond eten, maar vind je het lastig om het vol te houden? Jumbo Foodcoach helpt je en geeft je vijf handige tips.

Foodcoach

Wil jij makkelijk én gezond eten op drukke dagen? Jumbo Foodcoach geeft je handige tips. Ook als je minder tijd hebt.

Foodcoach

Wij helpen jou met een van de meest voorkomende voornemens: meer groente eten! Hier 7 tips om jou een duwtje in de rug te geven.

Bekijk alle gezonde blogs
Foodcoach

Gezond én goedkoop eten

Gezond eten hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Er zijn verschillende manieren waarmee je kunt zorgen dat je goed voor jezelf zorgt en binnen je budget kunt blijven. In deze blog geeft Jumbo Foodcoach jou vijf handige tips om voordelig gezond te kunnen eten. Zo wordt een tikkie gezonder ook een tikkie goedkoper!

Bekijk het blog

Handige lijstjes met gezonde boodschappen

Extra snel gezonde boodschappen bestellen? Doe dat met onze handige lijstjes. Zo wordt het nog makkelijker om een tikkie gezonder te eten.

Jumbo Gezond Verstand

In Gezond Verstand checken we of de sporters van Jumbo weten wat ze eten. 

Patrick Roest & Sven Kramer
Antoinette de Jong & Joy Beune

Ook zakelijk boodschappen doen bij Jumbo!

Wist je dat je ook je zakelijk boodschappen bij Jumbo kunt bestellen? Terwijl jij druk bent met je klanten, bezorgen wij de boodschappen wanneer het jou uitkomt. Ook een tikkie gezonder eten op het werk kan al een flink tikkie goedkoper zijn. Bekijk daarvoor snel ons Grootverbruiker magazine of bekijk alle voordelen voor op het werk.

Meer over zakelijk boodschappen bestellen

Inspiratie voor gezond eten

Gezond Gezond ontbijt Gezonde lunch Gezond avondeten Gezonde pasta Gezonde recepten

Meer Foodcoach inspiratie

Foodcoach Foodcoach app Foodcoach blogs Foodcoach recepten Eten als een sporter Wisselen

Meer winter inspiratie

Winter Bakken Groente Ovenschotel Soep Stamppot

Info over voedingswaarde

Alles over voedingswaarde Eiwitten Koolhydraten Vitaminen Mineralen Natrium

10 januari 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 februari 2022