Gratis Eentje Extra

Tijdens de Jumbo Eentje Extra-weken krijg je bij heel veel producten er Gratis Eentje Extra. 1 stuk kaas voor op de boterham en 1 stuk om in blokjes te snijden bij de borrel. SUN, Dreft en Finish vaatwastabletten voor dagelijks gebruik én Gratis Eentje Extra voor de voorraadkast. Dat is erg handig en nog voordelig ook.

De actie is geldig van wo 22 juni t/m di 19 juli. Je ontvangt 50% korting op de totaalprijs van 2 producten.

Ontdek de 1+1 gratis aanbiedingen van deze week

Deze aanbiedingen lopen van woensdag 29 juni tot en met dinsdag 5 juli 2022. Bij een online bestelling is deze aanbieding geldig als je bezorg- of ophaalmoment uiterlijk op dinsdag 5 juli 2022 is.

Ontdek de 1+1 gratis aanbiedingen van volgende week

Deze aanbiedingen lopen van woensdag 6 juli tot en met dinsdag 12 juli 2022. Bij een online bestelling is deze aanbieding geldig als je bezorg- of ophaalmoment uiterlijk op dinsdag 12 juli 2022 is.

Bekijk alle weekaanbiedingen

Handige lijstjes

We maken het je graag zo gemakkelijk en voordelig mogelijk met deze handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Een folder vol met voordeel

Benieuwd bij welke producten je er gratis eentje extra krijgt? We hebben alle aanbiedingen voor je op een rijtje gezet in onze folder. 

Blader door de folder

Recepten met producten uit de 1+1 aanbieding

Ben je benieuwd naar wat voor lekkers je voordelig op tafel kunt toveren met de producten uit onze 1+1 aanbieding? Laat je inspireren.

Meer kookinspiratie met 1+1 aanbiedingen

Kies voor gemak
Laat je boodschappen bezorgen!

Ga deze zomer voor gemak en bestel je boodschappen online. Wij bezorgen de boodschappen graag bij je thuis, zo hoef je niet te sjouwen.

Start met bestellen