Feestje

Bij Jumbo vind je alles om je feestje te vieren

Hoera! Iets te vieren?

Dat is een reden voor een feestje! Of het nu gaat om een kinderfeestje, een verjaardag of een housewarming: bij Jumbo hebben we alles in huis om jouw feestje te laten slagen. Pak lekker uit met een themafeestje of laat je inspireren door onze originele en gezonde kindertraktaties. Ook een goed idee: Maak een grazing table voor op je feestje. Het is een combi van een borrelplank en een buffet. Allerlei koude en warme gerechtjes samen op een tafel, waarvan iedereen de hele avond kan eten. Handig als gastheer - en vrouw want je kan de hele avond mee feesten: alles staat al op tafel.

Geslaagd

Hang de vlaggen maar uit. Dit is feest voor het hele gezin, want iedereen is dolgelukkig na dat verlossende telefoontje van school. Dus dat mag goed gevierd worden. Bij Jumbo vind je alles om je diploma uitbundig te vieren.

Inspiratie voor een geslaagd feestje >

Traktaties

Wat een feest! Als je kind jarig is, mag het feestvarken trakteren op school. Hoe leuk dat ook is, het kan een grote uitdaging zijn om een gezonde én leuke traktatie te maken. Maar no worries, wij denken met je mee. Bekijk hier onze lekkere en gezonde kindertraktaties. Natuurlijk hebben we ook iets minder gezonde traktaties, maar ze zijn altijd origineel. Zo kan jouw kind vol trots met de hele klas zijn of haar verjaardag vieren.

Inspiratie voor kindertraktaties >

Verjaardag

Hoera! Weer een jaartje ouder, dat mag gevierd worden. Van de lekkerste hapjes en chips tot een prachtige verjaardagstaart. Alles voor een knallend verjaardagsfeest vind je bij Jumbo. Ook zijn er genoeg feestelijke drankjes om mee te proosten!

Inspiratie voor een verjaardag >

Inspiratie voor je feestje

High tea Borrel Verjaardag Geslaagd Voetbal kijken
Traktaties Grazing table Gebak Wijn
Bier Bieraanbieding Cocktails Mocktails

Hapjes maken?

Ontdek onze recepten voor taarten, hapjes en cocktails.

Taartrecepten

De kers op de slagroom van je verjaardag is: de verjaardagstaart. Kaarsjes er op en blazen maar. Bak zelf een prachtige en lekkere taart.

Bekijk taartrecepten >

Cocktailrecepten

Met cocktails maak jij je feest extra bijzonder. Dat wordt genieten van die luxe drankjes. Te maken met of zonder alcohol. Shake it!

Bekijk cocktailrecepten >

Borrelhapjes

Een feestje zonder borrelhapjes? Dat kan natuurlijk niet. Maak zelf hartige snacks zoals gehaktballetjes, nacho’s of spiesjes met kaas en groente.

Bekijk borrelhapjes >

Alle boodschappen voor een geslaagd feestje

Geen zin om te sjouwen? Laat dan alle boodschappen voor jouw feestje thuisbezorgen. 

Geen gesjouw met zware boodschappen Je kan bij ons gekoeld bier bestellen Lege flessen en kratten worden bij je volgende bestelling weer meegenomen
Bekijk alle boodschappen Hoe werkt thuisbezorgen?

Feestelijke versnaperingen

Taart Bier Wijn Cocktails Verjaardag