Traktaties

Jarig? Maak je verjaardag compleet met deze kindertraktaties

Verjaardag? Hoera, tijd voor een feestelijke traktatie

Wat een feest! Als je kind jarig is, mag het feestvarken trakteren op school. Hoe leuk dat ook is, het kan een grote uitdaging zijn om een gezonde én leuke traktatie te maken. Maar no worries, wij denken met je mee. Bekijk hier onze lekkere en gezonde kindertraktaties. Natuurlijk hebben we ook iets minder gezonde traktaties, maar ze zijn altijd origineel. Zo kan jouw kind vol trots met de hele klas zijn of haar verjaardag vieren.

5x gezonde traktaties

Bekijk alle traktaties

Voorverpakte traktaties voor kids

Op zoek naar een lekkere voorverpakte traktatie? We hebben allerlei coronaproof traktaties verzameld in dit handige lijstje.

Bekijk alle lijstjes

Knutsel samen je traktaties!

Duplo koekjes

Voor all Duplo fans: ontdek deze lekkere en leuke Duplo traktatie. Met peperkoek maak je zelf Duplo blokjes in alle kleuren van de regenboog. Extra leuk als je er nog een wagentjes of poppetje van Duplo bijzet.

Bekijk de uitleg >

Hongerige krokodil

Oh jee... deze hongerige krokodil heeft ook zin in zo'n lekker knijpfruit zakje. Een gezond en grappig traktatie. We leggen je graag uit hoe je deze kroko maakt.

Bekijk de uitleg >

Jummie mummie appels

Zo maak je een bijzondere traktatie van een gewoon appeltje. Deze Jummie mummie appels zien er leuk uit, maar het is bovenal een supergezonde traktatie. 

Bekijk de uitleg >

Slurpdiertjes

De fruitzakjes van Jumbo zijn de ideale traktatie. Wil je deze extra leuk maken? Maak er dan een slurpdiertje van. We leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet.

Bekijk de uitleg >

Ontdek originele ideeën voor een traktatie

Prinsessendroom

De grote droom van veel meisjes: een prinsesje zijn. Met deze koninklijke traktaties voelt jouw kind zich zeker een prinses op haar verjaardag.

Bekijk prinsessen traktaties >

Scoren met voetbal

Met deze voetbal traktaties scoor je altijd! Van een voetbalprikker tot een voetbalcupcake. Deze traktaties zijn een groot succes voor sportieve jarigen.

Bekijk voetbal traktaties >

Voor alle dierenfans

Vlinders, kikkers, biggetjes, een trotse pauw of zelfs een octopus. Voor alle dierenfans hebben we speciale dieren traktaties om uit te delen op school of bij de sportclub.

Bekijk dierentraktaties >

Voertuigen

Trakteren op een originele manier? Maak dan een piratenbootje, paprikabootje of brandweerwagen van wafels. Speciaal voor kids die van voertuigen houden.

Bekijk alle voertuig traktaties >

Makkelijk & Snel

Heb je niet zo veel tijd? Natuurlijk zijn er ook traktaties die je lekker snel en in een handomdraai maakt. En met wat extra hulp van je zoon of dochter zijn ze nog sneller klaar.

Bekijk alle makkelijke traktaties >

Over the top

Vind jij het heerlijk om goed uit te pakken voor een verjaardagstraktatie? Het kost wat meer tijd, maar met deze originele traktaties steel je zeker de show en kijkt iedereen op school zijn ogen uit.

Bekijk alle uitgebreide traktaties >

Lekker snel klaar met kant-en-klaar traktaties

Dat is makkelijk trakteren. Geen tijd? Geen probleem! Deze uitdeelzakjes en uitdeelcadeautjes kun je zo kant-en-klaar kopen bij Jumbo. Als je de kindertraktaties in een gezellige mand of op een schaal met vrolijke servetjes legt, dan ziet het er ook nog heel feestelijk uit. Ook ideaal als je mag trakteren bij je sportclub op je verjaardag.

Bekijk meer uitdeelcadeautjes

Traktatie recepten zonder koemelk

Op zoek naar een traktatie voor kinderen met een koemelkallergie? Deze lekkernijen kun je prima uitdelen, want er zit geen koemelk in.

Glutenvrije traktatie recepten 

Ook aan de kindjes met een glutenintolerantie hebben we gedacht. Deze kindertraktaties zijn zonder gluten.

Handige video's

Met deze video’s wordt het extra makkelijk om een gezonde en leuke traktatie te maken om uit te delen op school. We leggen je stap voor stap uit hoe je deze vrolijke recepten maakt.

Bekijk alle video's