Loading...

Tuinfeest

Inspiratie voor een geslaagde dag

Bekijk zomerse recepten

Tuinfeest: Een zomers feest dichtbij huis!

Ben jij bijna jarig of is er een andere reden voor een feestje? Met de zomer in volle gang is het een leuk idee om een tuinfeest te geven. Wil je graag inspiratie opdoen om je tuinfeest nóg feestelijker te maken? Dan helpen we je graag!

Inspiratie voor zomerdrankjes

Een tuinfeest is geen tuinfeest zonder lekkere hapjes en drankjes. Naast een lekkere burger is een drankenbar een heel goed idee. Het ziet er zomers uit, de lekkerste drankjes komen er vandaan en het zorgt ervoor dat de Radler en limonade lekker koud blijven. Je kunt natuurlijk ook voor een cocktailbar kiezen. Maak dan eens deze verrassende Sangria sunrise of fiesta-mocktail als welkomstdrankje. Voor meer inspiratie heeft Jumbo smakelijke recepten voor echte dorstlessers. Gun je jezelf wat gemak? Kies dan je snel je favoriete wijnsoort uit en serveer een lekker wijntje bij de BBQ. Voor de aanwezige kinderen kun je een heerlijke slushie met limoen maken.

Ontdek zomerse cocktails

Lekker eten tijdens je tuinfeest

Borrelhapjes zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk! Kies jij voor een kleine snack of liever een hele maaltijd? Voor gezond of bourgondische kost? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Jumbo doe je eenvoudig inspiratie op. Zijn er bijvoorbeeld (veel) kinderen aanwezig? Laat ze dan lekker marshmallows maken. En als de barbecue er dan toch staat, kijk dan eens naar onze overheerlijke zomerse recepten

Aankleding van je tuinfeest

Zorg voor een goede sfeer op je tuinfeest. Een vrolijke en frisse aankleding kan hierbij een goede rol spelen. Bij een tuinfeest horen natuurlijk zomerse versiersels. Denk hierbij aan bloemen en planten, leuke kussens voor een zitje en lampionnen in de tuin. Sfeervolle tuinverlichting geeft al gelijk een warm en zomers gevoel. Maar ook hamamdoeken zijn leuk om de boel mee te versieren, of juist om lekker onder te kruipen als het ‘s avonds wat kouder wordt. En heb jij weleens aan een kleurrijke schommel of limonadekraam gedacht? Hartstikke leuk voor als er ook kinderen komen.

Activiteiten voor je tuinfeest

Je tuinfeest een boost geven? Bedenk dan eens wat leuke activiteiten. Zo kun je overdag met kinderen zelf lampionnen maken door lege blikjes, kartonnen pakken of glazen potjes te versieren en op te hangen. Doe er een waxinelichtje in en geniet ‘s avonds van jullie eigen gemaakte sfeerverlichting! Liever wat actievers doen? Dan is flessenvoetbal of misschien bowlen zelfs wel iets voor jou. Leuk voor grote en kleine kinderen!

Ontdek het nieuws van deze merken

Waarom Coca Cola al 128 jaar op tafel staat
Lees verder >
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
Lees verder >
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
Lees verder >
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
Lees verder >