Loading...

Goede Start Challenge

Allereerst een gelukkig 2020! Maak een gezonde start met de Goede start Challenge. In dit programma van 10 weken, dagen we je uit om extra veel groenten te eten en lekker te sporten. En ja, dat kan ook voordelig! Waar wacht je nog op?

Verrassende groenterecepten voor ieder moment van de dag Elke week een nieuwe, uitdagende workout video Altijd extra voordeel met onze Altijd Lage Prijs producten 

Held van deze week: Broccoli

Deze boom van een groente bevat veel vezels, vitaminen en mineralen. Je kunt er allerlei kanten mee op: wokken, koken of verwerken in een heerlijke broccolisoep of groene smoothie. Deze verse groente is bij Jumbo ook nog eens extra voordelig. Niet zo gek dus, dat broccoli bij heel veel gezinnen populair is. Een terechte held.

Lees meer over broccoli

Ons assortiment aan verse groenten

Haal deze gezonde helden in huis. Bij Jumbo betaal je geen euro te veel met de Altijd Lage Prijs. Extra tijd overhouden voor de workouts? Bestel je boodschappen online en laat ze thuis bezorgen.

Bekijk het groente assortiment

Foodswap van de week: Broccolirijst

Rijst gemaakt van broccoli. Het recept is zo eenvoudig als het klinkt: maal broccoli in een keukenmachine tot korrels zo groot als rijst. Verwerk de broccolirijst in jouw favoriete rijstgerecht door het kort te koken of te wokken. Broccolirijst is veel sneller klaar dan gewone rijst, het past perfect in een koolhydraatarm dieet én zit boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. En hadden we al gezegd dat het lekker is?

Ontdek alles over broccolirijst

Broccoli voor elk moment van de dag

Met broccoli kun je heerlijk variëren. We inspireren je met een aantal recepten die laten zien dat jouw goede start op ieder moment van de dag kan beginnen.

Challenge van Kjeld Nuijs: Bench dips

De sport challenge van de eerste week zijn de bench dips. Een effectieve oefening voor je triceps. Bekijk in de instructievideo hoe je deze armoefening perfect uitvoert. Onze schaatsheld Kjeld Nuis laat het je zien. Succes!

Bekijk alle workout video's
Workout week 1
Doe iedere dag 3 x 10 bench dips Challenge 2 wordt volgende week bekend...

Deze week op het menu

Wat eten we deze week? Dat antwoord vind je in dit heerlijke weekmenu. Woensdag koken we met onze groenteheld broccoli. Extra handig: in 1 klik bestel je alle ingrediënten voor een complete maaltijd.

Bekijk alle weekmenu's

Blijf op de hoogte van nieuwe challenges

Ga elke maandag naar jumbo.com/goedestart voor nieuwe groente inspiratie  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week gezonde recepten Volg ons op Facebook of op Instagram voor handige tips en workout video's Recepten delen en elkaar motiveren? Word lid van onze Facebook groep

Lichter eten doe je zo

Minder koolhydraten of vetten? Dat gaat zeker lukken met deze foodswaps. Je vervangt een of twee ingrediënten en je hebt een compleet andere maaltijd. Klinkt makkelijk toch? Is het ook!

Ontdek de foodswaps

Andere weken bekijken?

Wil je kijken wat je kunt doen met andere verse groenten? Bekijk de held van vorige weken én volgende week.

Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Week 5 Week 6 Week 7 Week 8 Week 9 Week 10

#startmetjumbo

Doe jij mee met Een Goede Start voor 2020? Laat dan zien hoe jij lekker bezig bent met jouw goede voornemens met #startmetjumbo. Zet 'm op.