Loading...

Goede Start Challenge

Hoe gaat 't met jouw Goede Start Challenge? In dit programma van 10 weken, dagen we je uit om extra veel groenten te eten en lekker te sporten. En ja, dat kan ook voordelig! Waar wacht je nog op?

Verrassende groenterecepten voor ieder moment van de dag Elke week een nieuwe, uitdagende workout video Altijd extra voordeel met onze Altijd Lage Prijs producten 

Held van de week: Prei

In je soep, in je quiche, door je pastagerecht heen of gewoon als bijgerecht naast je aardappelen en vlees: prei is een pittige smaakmaker die extra vitaminen toevoegt aan ieder gerecht. Kortom: een echte groenteheld die deze week in de spotlights mag staan.

Lees meer over prei

Ons assortiment aan verse groenten

Haal deze gezonde helden in huis. Bij Jumbo betaal je geen euro te veel met de Altijd Lage Prijs. Extra tijd overhouden voor de workouts? Bestel je boodschappen online en laat ze thuis bezorgen.

Bekijk het groente assortiment

Prei voor elk moment van de dag

Prei past bijna overal bij en is dus gemakkelijk toe te voegen aan vrijwel iedere maaltijd. Het geeft je gerecht meer smaak en kleur. Jumbo helpt je graag met ideetjes voor in de keuken.

Deze week op het menu

Wat eten we deze week? Dat antwoord vind je in dit heerlijke weekmenu. Ook gaan we koken op woensdag met prei. Extra handig: in 1 klik bestel je een complete maaltijd.

Bekijk alle weekmenu's

Challenge van de week: Complete workout

Er komt geen extra oefening maar bij, maar nu gaat het om het volhouden. Het workout schema is compleet. Bekijk de video’s nog eens terug als je twijfelt over hoe je de oefeningen doet. Hou vol!

Bekijk alle workout video's
Workout week 9
  1. Doe iedere dag 3 x 10 bench dips
  2. Doe iedere dag 3 x 10 shoulder presses
  3. Doe iedere dag 3 x 15 dumbbell rows
  4. Doe iedere dag 3 x 10 russian twists
  5. Doe iedere dag 3 x 15 overhead squats
  6. Doe iedere dag 3 x 30 seconden planking
  7. Doe iedere dag 3 x 10 walking lunges
  8. Doe iedere dag 3 x 15 jump squats

Blijf op de hoogte van nieuwe challenges

Ga elke maandag naar jumbo.com/goedestart voor nieuwe groente inspiratie  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week gezonde recepten Volg ons op Facebook of op Instagram voor handige tips en workout video's Recepten delen en elkaar motiveren? Word lid van onze Facebook groep

Lichter eten doe je zo

Minder koolhydraten of vetten? Dat gaat zeker lukken met deze foodswaps. Je vervangt een of twee ingrediënten en je hebt een compleet andere maaltijd. Klinkt makkelijk toch? Is het ook!

Ontdek de foodswaps

Bekijk voorgaande en komende weken

Alvast vooruitkijken naar komende week? Of toch nog aan de slag met recepten van vorige weken?

Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Week 5 Week 6 Week 7 Week 8 Week 9 Week 10

#startmetjumbo

Doe jij mee met Een Goede Start voor 2020? Laat dan zien hoe jij lekker bezig bent met jouw goede voornemens met #startmetjumbo. Zet 'm op.