Loading...

Gourmetten tijdens kerst

Zo wordt ieder pannetje een heerlijk gerecht

Bekijk gourmet recepten

Maak je gourmet compleet met deze producten

Verrassende gourmet recepten

Van ieder pannetje kun je ook een lekker mini-gerechtje maken. Laat je inspireren door deze verrassende recepten en maak er een bijzondere gourmet van.

Bekijk alle gourmet recepten

Geniet van ieder moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel
Gourmetten tijdens de feestdagen

Kleine stukjes vlees, vis en groente in een klein pannetje. Lekker stokbrood met kruidenboter, een paar heerlijke salades, drankjes én een goed gezelschap. Dit zijn dé ingrediënten voor een topavond gourmetten tijdens de feestdagen. Met je familie lekker kokkerellen zonder zelf uren in de keuken te staan. Het toppunt van gezelligheid dus! Natuurlijk moeten er wel wat voorbereidingen getroffen worden, maar daar helpen wij je graag mee. Laat je inspireren door onze lekkere gourmetrecepten en ontdek ons speciale gourmet assortiment waarmee je zeker voor de dag kunt komen.

Kies & Mix Gourmet

Wil je je gourmetpannetje vullen met lekker vlees, vis, een eitje, pannenkoek of iets lekker vegetarisch? Bij Jumbo hebben we handige gourmet mini’s en gourmetschotels die het je nóg makkelijker maken. Wij hebben het vlees al voor je in stukjes verdeeld. Onze handige porties zijn namelijk perfect geschikt voor een leuke avond gourmetten. Maak de verpakking open en leg de stukken vlees op een mooie schaal.

Vega gourmet

Misschien kies je er deze kerst eens voor om geen vlees of vis te eten. Er zijn ook heerlijke vegetarische gourmet mini’s. Bovendien kun je aan de slag met groente, eieren of gebakken camembert. De vegetariërs vergeten wij dus zeker niet. Ook Veggie Chef heeft tal van lekkere vleesvervangers voor je: van 100% plantaardige stukjes kip tot vegetarische spekreepjes.