Vegetarisch gourmetten

Gourmet-avondje in de planning, maar liever zonder vlees en vis? Vegetarisch gourmetten kan net zo lekker zijn! Met onze hulp maak je heerlijke én gevarieerde gerechtjes. Ga aan de slag met diverse groenten, paddenstoelen, vleesvervangers, salades, verse kruiden en kazen en maak er een fantastische vega gourmet van. We delen graag onze handige tips en lekkere gourmet-recepten voor een vegetarisch avondje. En alle benodigdheden om een verrassend vega gourmet-pakket samen te stellen, vind je natuurlijk ook bij ons.

Snel naar

Gourmet-recepten vegetarisch Uitgelicht vega recept: gourmet-omeletjes Stel zelf je vega gourmet samen Tips voor gevarieerd vegetarisch gourmetten

Gourmet-recepten voor een vegetarisch festijn

Inspiratie nodig voor een vegetarische gourmet? Zoek niet verder. Hier vind je heerlijke hartige en zalige zoete gourmet-recepten voor een vegetarisch avondje gourmetten.

Bekijk alle gourmet-recepten vegetarisch

Zo vergeet je niets voor je vega gourmet

Gaan jullie vegetarisch gourmetten? Met deze handige lijstjes doe je inspiratie op voor de boodschappen.

Stel zelf je vega gourmet-pakket samen

Een avondje vegetarisch gourmetten? Van gesneden groenten tot verrukkelijke vleesvervangers: bij Jumbo vind je alles voor een vega gourmet-pakket.

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Gevarieerd vegetarisch gourmetten

Bij gourmetten denk je misschien meteen aan veel vlees. Maar je kunt ook prima vegetarisch gourmetten. Kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken voor een vegetarische gourmet? Of wil je zelfs een stapje verder met een vegan gourmet? Jumbo helpt je er een gevarieerd smakenfestijn van te maken. In onze winkels vind je volop verrassend lekkere vlees- en visvervangers. Vul deze aan met groenten in alle kleuren van de regenboog, versgebakken stokbrood met sausjes en kies als extra bijgerecht één of twee lekkere salades bij de gourmet. Vegetarisch gourmetten saai? Echt niet!

Lekker bij de vegetarische gourmet

Een vegetarische gourmet is pas echt geslaagd als er naast wat lekkers in de pannetjes ook nog wat feestelijke bijgerechten op tafel staan. Met dit heerlijke stokbrood caprese verras je je gasten zeker. In deze video laten we stap voor stap zien hoe eenvoudig je dit recept maakt.

Nog meer gourmet-inspiratie

Kun je wel wat meer tips en recepten gebruiken voor een geslaagde gourmetavond? Bekijk dan ook deze pagina’s voor de lekkerste hapjes in je gourmetpannetje.

Nog meer gourmet-inspiratie

Kun je wel wat meer tips en recepten gebruiken voor een geslaagde gourmetavond? Bekijk dan ook deze pagina’s voor de lekkerste hapjes in je gourmetpannetje.

Alles voor gourmet Gourmet recepten Gourmet bijgerechten Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet vegetarisch Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet boodschappen Gourmet tips
Gourmet lucht uit huis Gourmet schoonmaken Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

19 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 juli 2022