Loading...

Asperges met ham en ei

De lach krijg je erbij

Bekijk alle recepten

Op het menu: asperges met ham en ei

Wil je asperges koken met ham en ei? Laat je inspireren door de heerlijke asperge recepten van Jumbo. Daarmee zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel: van  asperges, ham en ei en aspergesaus tot een hemelse pizza met asperges, ham en mimosa van ei.

5x asperges koken met ham en ei

Ga je asperges koken met ham en ei? Dan kun je nog alle kanten op, onder andere met onze favo recepten. Variëren kun je leren! 

Ook lekker: frittata met groene asperges en beenham

Een ander verrassend recept voor asperges met ham en ei is deze frittata met groene asperges en beenham. Lekker voor een brunch, lunch of als hoofdgerecht. Bekijk deze aflevering van ‘Wat eten we?’ en kook mee met Roberta.

Alles over Wat eten we

Heerlijke ham bij asperges met ei

Welke ham is lekker bij asperges met ei? Van Yorkham tot achterham en van Coburgerham tot beenhamreepjes: deze soorten zijn stuk voor stuk heerlijk als je asperges gaat koken met ham en ei.

Handig als je asperges gaat koken met ham en ei

Asperges schillen

Kontje eraf, dunschiller in de aanslag en schillen maar! Zo bereid je je asperges met ham en ei voor.

Eieren koken

Asperges met ham en ei klaarmaken? Het perfecte eitje kook je met de juiste instructies. 

Hollandaisesaus maken

Asperges koken met ham en ei en aspergesaus? Ga voor een echte Hollandaisesaus.

Kies je favo recept voor asperges met ham en ei

Ga je asperges koken met ham en ei? Dan kun je er op allerlei manieren een heerlijk gerecht van maken. Je maakt asperges met ham en ei extra lekker met aspergesaus, zoals botersaus. En maak je maaltijd compleet door aan je asperges met ham en ei ook krieltjes toe te voegen. Wat je minder vaak ziet, maar ook overheerlijk is: asperges met ham en ei uit de oven. 

Welk recept voor asperges met ham en ei je ook kies: het wordt vast en zeker lekker. Neem anders eens een kijkje tussen de recepten op deze pagina. Liever smullen van asperges met zalm? Ook daarvoor vind je bij Jumbo inspiratie genoeg.

Meer asperge inspiratie?

Ontdek de veelzijdigheid van witte en groene asperges.

Asperges Asperges recepten Asperges koken Aspergessoep Asperges met ham en ei Asperges met zalm Groene asperges Groene asperges recepten Groene asperges grillen Groene asperges koken Groene asperges oven