Loading...

Asperges recepten

Verrassende variaties

Bekijk alle asperges recepten

Het lekkerste asperges recept vind je hier

Wil je de keuken in met asperges en ben je op zoek naar een lekker asperges recept? Kies dan een heerlijk groene of witte asperges recept van Jumbo. Van de beste aspergesoep recepten tot hoofdgerechten om je vingers bij af te likken. En heb je wel eens een asperges recept uit de oven geprobeerd? Alle recepten voor asperges zijn stuk voor stuk een feestje om te maken, maar bovenal om op te eten. Hup, aan de slag!

5x het lekkerste recept voor aspergesoep

Van een aspergesoep met beenham en bieslookroom tot een romige aspergesoep met gerookte zalm en basilicum. Met aspergesoep kun je alle kanten op en dat bewijzen wij graag met deze heerlijke asperges recepten: van traditioneel tot vegetarisch, allemaal even lekker.

5x een verrassend voorgerecht met asperges

Ga je aan de slag met een asperges recept, dan kun je voor traditioneel kiezen. Maar maak ook eens een Italiaanse aspergesalade of sushi met asperges. Met deze asperges recepten tover je een verrassend voorgerecht op tafel.

5x asperges recept vegetarisch

Asperges alleen lekker met zalm of met ham en ei? Echt niet! Je kunt een asperges recept ook vegetarisch maken. Met een gerecht uit deze lijst is smullen gegarandeerd. 

5x een witte asperges recept traditioneel

Ze noemen het ook wel eens het witte goud en dat is natuurlijk niet voor niets. Ben je op zoek naar het beste witte asperges recept, kies dan voor traditioneel? Wij zetten ons vijf favorieten alvast op een rijtje.

5x een groene asperges recept voor diner

Ook groene asperges zijn heerlijk. Tover bijvoorbeeld het recept voor asperges met entrecote op tafel. Of bereid een heerlijk mediterrane couscous met tonijn en feta. Ook lekker: een romige spaghetti carbonara met asperges en erwtjes

Onze favoriete asperges recepten uit ‘Wat eten we?’

Recepten met asperges zijn bij velen geliefd en daarom ook een regelmatig terugkerend ingrediënt bij Wat eten we vandaag? Kijk mee wat voor lekkers je nog meer kunt maken met asperges.

Ontdek Wat eten we recepten met asperges

De lekkerste producten voor je groene of witte asperges recept

Ga je aspergesoep maken of een ander recept met asperges? Ga aan de slag met onze biologische groene asperges, witte asperges van het seizoen of asperges uit een potje – zo kook je asperges wanneer je wilt.

Lekker bij de asperges

Benieuwd welke producten allemaal uitstekend passen bij asperges? Ontdek het in in dit handige lijstje.

Bekijk alle lijstjes

Meer asperge inspiratie?

Ontdek de veelzijdigheid van witte en groene asperges.

Asperges Asperges recepten Asperges koken Aspergessoep Asperges met ham en ei Asperges met zalm Groene asperges Groene asperges recepten Groene asperges grillen Groene asperges koken Groene asperges oven