Loading...

Gemakkelijke groenten

Zo eet je lekker snel veel groente

Maaltijdpakketten Groentepakketten

Meer verse groente eten op ieder moment

Meer verse groente eten wordt nu wel heel makkelijk. Met de Gemaksgroenten, gemakkelijke maaltijdpakketten en koolhydraatvervangers heb je zo een snelle lunch, gezond tussendoortje of een makkelijke maaltijd thuis. Extra veel verse groenten voor een vriendelijke prijs. Ontdek meer dan 100 groenteproducten.

Groente voor in de oven >
Groente voor uitgebreid koken >
Groente als vleesvervanger >
Makkelijk meer groenten >

Ontdek de makkelijke maaltijdpakketten

Met de handige maaltijdpakketen van Jumbo zet je zo een werelds gerecht met verse groente op tafel. Dat is makkelijk én gezond.

Bekijk dit handige lijstje met gemakkelijke verse groenten

Ken jij Jumbo Foodcoach al?

De Jumbo Foodcoach app is ontwikkeld en omarmd door topsporters. Zij weten hoe belangrijk het is om je lichaam op de juiste momenten van exact de goede hoeveelheid brandstoffen en bouwstenen te voorzien. De app geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor fitnessers, wielrenners, hockeyers en hardlopers.

Download Jumbo Foodcoach

Zelf koken met veel groente

Deze recepten zitten boordevol groente. Ze smaken ook heel goed én zijn in een handomdraai te bereiden. Ga zelf aan de slag met deze heerlijke gerechten.

Zo vervang je makkelijk koolhydraten door groente

Minder koolhydraten eten? Vervang je rijst of pasta dan eens door bloemkoolrijst of courgettespaghetti. Heel makkelijk met de Gemaksgroenten.

Meer inspiratie?

Bij Jumbo denken we mee om het jou zo makkelijk en lekker mogelijk te maken. Maar we gaan verder dan dat.

Makkelijke recepten Verspillingsvrije week Bewuste visweek Week tegen eenzaamheid Ontdek het gemak van Jumbo