Loading...

Recepten met spinazie

Spinazie is een super-groente

Bekijk alle recepten

Recepten met spinazie: ijzersterke gerechten

Popeye at niet voor niks een blikje spinazie voor extra kracht, want spinazie is reuze gezond! Bovendien kun je heel goed variëren met spinazie. Je maakt er je smoothie extra gezond mee, maar spinazie is ook heerlijk in ovenschotels, frisse salades, spinaziesoep of wat dacht je van een pasta met spinazie, pesto en zalm? Ook is spinazie altijd lekker snel klaar. Bekijk deze verrassende recepten met spinazie.

10x lunchen met spinazie

Wist je dat er ook heel veel lekkere lunchrecepten met spinazie zijn? Zo krijg je gemakkelijk extra groente binnen.

Bekijk alle lunchgerechten

10x hoofdgerechten met spinazie

Bij aardappelen, vlees, vis, pasta of in een pannenkoek: met spinazie maak je ieder gerecht gezonder én lekkerder.

Bekijk alle hoofdgerechten

5x salades met spinazie

Verse bladspinazie kan heel goed rauw gegeten worden. Ideaal dus voor een salade. Smaakt net weer wat anders dan de bekende slasoorten. We helpen je op weg met onze recepten voor spinaziesalade.

Bekijk alle salades

5x smoothies met spinazie

Door fruit met groente te combineren word je smoothie extra gezond. Probeer eens een van deze ijzersterke groene smoothies met spinazie.

Bekijk alle smoothies

Lekker koken met recepten met spinazie

Wil je aan de slag met spinazie? Deze smakelijke groente laat zich gemakkelijk combineren in allerlei lekkere gerechten. Zo zijn er heel veel pastarecepten met spinazie en smaakt spinazie ook heerlijk bij vis. Een klassieke combinatie is spinazie met ei, maar je kunt spinazie op verschillende manieren bereiden. Koken, wokken, stomen of verwerk rauwe spinazie in een salade. Jumbo inspireert je graag met veelzijdige recepten met spinazie.

Van spinazie genieten mag je op elk moment van de dag, want het is ook nog eens een supergezonde groente. Voeg spinazie toe aan je ontbijtsmoothie, omelet, lunch of diner en je krijgt een flinke portie ijzer en vitaminen binnen. Dat is mooi meegenomen! Verse spinazie, diepvriesspinazie of spinazie uit een pot of blik: bij Jumbo vind je de juiste spinazie voor jouw favoriete recept.