Zoete aardappel recepten

De lekkerste variaties op een rijtje

Bekijk alle zoete aardappel recepten

Probeer eens een recept met zoete aardappel

Ondanks dat de zoete aardappel géén broertje van de gewone aardappel is, kun je deze groente wel op dezelfde manier bereiden. Denk aan puree, zoete aardappel stamppot, frietjes en soep. Of kies een ander recept met zoete aardappel, zoals een kruidige curry of goedgevulde ovenschotel. Jouw zoektocht naar het lekkerste zoete aardappel gerecht start hier.

5x recept voor gepofte zoete aardappel

Een heerlijk zoete aardappel gerecht is de gepofte aardappel. Deze gaart sneller dan een normale aardappel en is verrukkelijk en veelzijdig. Ontdek onze gepofte zoete aardappel recepten.

5x een zoete aardappel gerecht uit de oven

Zin in een recept met zoete aardappel? Bij deze gerechten laat je de oven een deel van het werk doen. Smakelijk én makkelijk.

Zoete aardappels in Mexicaanse stijl

Wat eten we vandaag? In dit dagelijks tv-programma laten we zien hoe makkelijk het is om een gezonde en lekkere maaltijd te maken. In verschillende afleveringen gaan we aan de slag met zoete aardappel recepten. De smaak van zoete aardappels doet het bijvoorbeel heel goed in de kruidige Mexicaanse keuken. Dat laten we zien in onderstaande video's.

5x zoete aardappel recepten voor salade

Net zoals je aardappel in een salade kunt verwerken, kan dat met zoete aardappel ook. Het geeft een heerlijke zoete en toch kruidige smaak aan je salade.

5x soep met zoete aardappel

Perfect om bij op te warmen: zoete-aardappelsoep. Lekker als tussendoortje, lunch of met wat extra ingrediënten als maaltijdsoep. Leef je uit met deze recepten.

Populair zoete aardappel gerecht: frietjes

En dan nog zo’n topper van een zoete aardappel gerecht: zoete aardappel friet! Lekker voor jong en oud.

Kies jouw ingrediënt voor je zoete aardappel gerecht

Wordt het een stamppot, salade of een soepje? Welk recept met zoete aardappel je ook gaat maken: bij Jumbo vind je zoete aardappels in allerlei vormen.

Meer inspiratie met zoete aardappel?

Ontdek alle tips en bereidingswijzen met zoete aardappel.

Zoete aardappel Zoete aardappel recepten Zoete aardappel bakken Zoete aardappel uit de oven Zoete aardappel koken