Loading...

Nu in Hallo Jumbo Magazine

Alles uit het inspiratiemagazine van Jumbo 
Zomer 2019 - Editie 8

Blader door het magazine

#avocado

Avocado. Wie houdt er niet van? Bekijk de lievelingsrecepten met avocado van onze lezers. Wat is jouw favoriete avocadorecept?

Alles over avocado Bekijk avocado recepten

Eerlijk is (h)eerlijk

Fairtrade maakt de wereld beter voor de next generation, oftewel ook de pubers van nu. Maak kennis met Fairtrade Original en twee boerinnen – ook moeders – die hier vol passie aan meewerken in Sisaket, het noordoosten van Thailand.

Lees meer

Puberproof recepten

Dit zijn recepten die jouw puber vast chill vindt: van snelle sticky bananencake tot vet lekkere snacks en kippie kluiven.

3 x Nix: lekkere drankjes zonder alcohol

Ontdek meer alcoholvrije cocktails

#instafood

Eerst éven een fotootje en dan pas opeten. Herkenbaar? Ontdek onze instaproof recepten.

Een nieuw inspirerend weekmenu

Is 'wat eten we' ook bij jou thuis een vaak gestelde vraag? We helpen je graag met een makkelijk, snel en betaalbaar weekmenu. Bekijk het weekmenu van deze week.

Ontdek Wat eten We

En verder...

Elke dag een broodje eten met vlogger Enzo Knol? Dat kan! Enzo vertelt meer over zijn eigen collectie broodtrommels en bekers. Nu verkrijgbaar bij Jumbo.

Lees het hier > Bekijk de producten >

Chill! Wij vroegen een aantal pubers naar hun favo chillmoment. 

Lees het hier >

Puberteit: wat is dat eigenlijk? Vijf ervaringsdeskundige vertellen.

Lees het hier >

Vis is lekker en helemaal Schijf van Vijf-proof. Maar hoe krijg je dat je puber aan zijn verstand? We vragen het aan John West-toppers Erik, Brenda en Elsbeth.

Lees het hier >

Blader door het nieuwste magazine

Bij jouw Jumbo haal je nu het nieuwste inspiratiemagazine van Jumbo Supermarkten. Neem 'm gratis mee in de winkel. Of bekijk het magazine online.

Blader door nieuwste Hallo Jumbo

Bekijk alle magazines

Op zoek naar een Hallo Jumbo die niet meer in de winkel ligt? Hier vind je alle edities van de afgelopen jaren. Blader door alle Hallo Jumbo magazines en laat je verrassen door alle recepten, leerzame kooktips, leuke interviews en inspirerende achtergrondverhalen.

Bekijk het archief