Uitgelicht in Hallo magazine

BBQ >
Groots grillen >
Aardbeien >
Vaderdag >
van Dichtbij komkommers >
Wisselen >

Alles voor iedere barbecue

Steek de barbecue maar aan, want wij gaan vlammen! Niet alleen uitgebreid in het weekend maar ook lekker relaxed doordeweeks. In dit magazine vind je naast handige tips ook kingsize BBQ-vlees, burgers, stokbroden, salades, drankjes en nog veel meer lekkers.

Laat je verrassen
Foodtrend

7x burgers recepten 

Burgerlijk? Daar doen we niet aan. We gaan voor extra speciaal, extra groot en éxtra veel smaak!

Wat eten we vandaag?

Aardappel Rijst Pasta Vlees Vegetarisch Vis Bekijk het weekmenu

Nog makkelijker snijden? Spaar voor vlijmscherpe messen

Spaar nu exclusief bij Jumbo voor vlijmscherpe messen van het Zwitserse merk Kuhn Rikon. Het Zwitserse design is gemaakt van Japans staal wat bekend staat om haar hoge kwaliteit en de lange levensduur. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 zegel en tegen inlevering van 15 zegels ontvang je tot wel 90% korting op de messen. Maar spaar je door tot 50 zegels dan koop je de messen voor slechts 1 euro per mes! Plak de zegels op je spaarkaart of nóg makkelijker, spaar digitaal via de Jumbo Extra's app.

Meer over de messen spaaractie Meer over digitaal zegels sparen >

Jumbo sweet onion burger

Een burger van rundergehakt met zoete ui. Dat is hartig, zoet en zo lekker dat hij niet van zelfgemaakt is te onderscheiden.

Ontdek onze nieuwkomers

Bekijk alle magazines

Op zoek naar een Hallo Jumbo die niet meer in de winkel ligt? Hier vind je alle edities van de afgelopen jaren. Blader door alle Hallo magazines en laat je verrassen door alle recepten, leerzame kooktips, leuke interviews en inspirerende achtergrondverhalen.

Bekijk het archief