Loading...

Uitgelicht 

Inspiratie voor voorgerecht >
Alles voor het hoofdgerecht >
De lekkerste desserts >
Proost op de kerstborrel >
Gourmetten met kerst >
Swap je (olie)bolllen >
Feestdagen

7 x Feestnummers

Prachtige taarten waarmee je zeker punten mee scoort tijdens de feestdagen.

Op zoek naar mensen met een Gouden Hart

Het familiebedrijf Jumbo bestaat 100 jaar. En dat betekent dat we al het hele jaar onze klanten verrassen. Als afsluiter van dit jubileumjaar zetten we mooie mensen met een Gouden Hart in het zonnetje. Het zijn de mensen met een groot hart die graag iets voor een ander doen. Zeker in de afgelopen bijzondere tijd, blijkt maar weer dat wij voor elkaar lichtpuntjes kunnen zijn. Wij gaan samen met jou op zoek in het hele land om deze Gouden Harten uit de buurt te bedanken met een feestelijk pakket. Wie heeft volgens jou een Gouden Hart?

Bekijk de actie

Wat eten we vandaag?

Aardappel Rijst Pasta Vlees Vegetarisch Vis Bekijk het weekmenu

Zo veel nieuw en feestelijk assortiment

In december zijn er extra veel Jumbo's Nieuwe producten. Ons assortiment is uitgebreid met allerlei lekkere producten voor kerst. Van een Omelette Siberiènne tot een goed stuk vlees tijdens je kerstdiner. 

Bekijk het nieuwe assortiment Blader door de kerstfolder

Bekijk alle magazines

Op zoek naar een Hallo Jumbo die niet meer in de winkel ligt? Hier vind je alle edities van de afgelopen jaren. Blader door alle Hallo Jumbo magazines en laat je verrassen door alle recepten, leerzame kooktips, leuke interviews en inspirerende achtergrondverhalen.

Bekijk het archief

Ontdek de kerstfolder en het nieuwste magazine

Deze kerst wordt goud! Blader door onze kerstfolder voor heel veel feestelijk, lekker en voordelig kerstassortiment. Benieuwd naar onze heerlijke kerstrecepten? Bekijk dan het nieuwste Hallo magazine boordevol kerstinspiratie.

Blader door de kerstfolder Blader door het Hallo magazine