Uitgelicht in Hallo magazine

BBQ >
Fruit met pit >
Gerechten to go >
IJs >
van Dichtbij tomaten >
Wisselen >

Alles voor iedere barbecue

Steek de barbecue maar aan, want wij gaan vlammen! Niet alleen uitgebreid in het weekend maar ook lekker relaxed doordeweeks. In dit magazine vind je naast handige tips ook kingsize BBQ-vlees, burgers, stokbroden, salades, drankjes en nog veel meer lekkers.

Laat je verrassen
Foodtrend

7x meloen recepten 

We kunnen wel een meloen, ehh... miljoen recepten bedenken met deze zomertopper. Maar dit zijn de zeven lekkerste. 

Wat eten we vandaag?

Aardappel Rijst Pasta Vlees Vegetarisch Vis Bekijk het weekmenu

Limited Edition Tour de France shirt van Team Jumbo-Visma met korting

Deze zomer kwamen onze Team Jumbo-Visma wielrenners weer in actie tijdens de Tour de France. Om de Hollandse roots van het team te benadrukken, deden deze helden mee in een nieuw limited edition tourshirt: The Masterpiece.

Bij Jumbo kun je nu meesparen voor je eigen exemplaar van dit meesterwerk met Jumbo Extra's. Heb je 500 punten? Dan kun je via de Jumbo Extra’s app ‘The Masterpiece’ bestellen met 25% korting.

Bestel het shirt

De Vegetarische Slager Vlamboyante Kipstuckjes Vegan

Mals en spicy; speciaal voor de flamboyante vleesliefhebber die niet terugdeinst voor een beetje pit. Laat je niet temperen, wees er als de kippen bij!

Ontdek deze nieuwkomer

Bekijk alle magazines

Op zoek naar een Hallo Jumbo die niet meer in de winkel ligt? Hier vind je alle edities van de afgelopen jaren. Blader door alle Hallo magazines en laat je verrassen door alle recepten, leerzame kooktips, leuke interviews en inspirerende achtergrondverhalen.

Bekijk het archief