Loading...

Nu in Hallo Jumbo Magazine

Alles uit het inspiratiemagazine van Jumbo 
Herfst 2019 - Editie 10

Blader door het magazine

#UI

Deze recepten geven je tranen in je ogen. Tijdens het bereiden. Maar daarna toveren deze recepten met ui een glimlach op je gezicht. Want ze zijn ontzettend lekker. 

Alles over ui Bekijk alle ui recepten

Dossier: Biologisch bij Jumbo

Wil jij ook bewuster eten? Bij Jumbo zijn er meer dan 300 biologische producten met een voordelige prijs. Ontdek meer over ons Biologische assortiment.

Biologisch bij Jumbo

4 x plaattaarten voor elk moment van de dag

Makkelijk te maken, maar oh zo lekker: een plaattaart. Beleg de plaattaart met jouw favoriete beleg of laat je inspireren door deze recept.

Dossier: Paddenstoelen

Volop verkrijgbaar in de herfst: paddenstoelen in alle vormen en maten. Niet alleen in het bos, maar vooral ook op je bord. Leer alles over de verschillende soorten paddenstoelen en ontdek de lekkere recepten.

Alles over paddenstoelen

Halloween: Griezelig gezellig met deze treats

Pak je gemak stamppotten

Als het weer kouder wordt, is het tijd voor stamppot. Heb je zelf niet zo veel tijd om in de keuken te staan? Haal dan deze makkelijke kant-en-klare stamppotten. Even opwarmen en smullen maar. 

Bekijk alle kant-en-klare stamppot

Nieuw: Lekker Vrij van Gluten

Op zoek naar lekkere glutenvrije producten? Goed nieuws: we hebben nieuwe producten zonder gluten. Wat dacht je van een luchtige glutenvrije cracker of havermout zonder gluten? 

Meer glutenvrij van Jumbo

Een nieuw inspirerend weekmenu

Is 'wat eten we' ook bij jou thuis een vaak gestelde vraag? We helpen je graag met een makkelijk, snel en betaalbaar weekmenu. Bekijk het weekmenu van deze week.

Ontdek Wat eten We

En verder...

Mevrouw van Eerd is, natuurlijk met taartjes, op de koffie geweest bij een man om wie ze al haar hele leven moet lachen: André van Duin. Tussen de opnames van Heel Holland Bakt door praten ze gezellig met elkaar.

Lees het hier >

Bij GRO Mushrooms kweken ze oesterzwammen op een voedingsbodem van koffiedik. Deze duurzaam gekweekte oesterzwammen zijn nu ook bij Jumbo verkrijgbaar. Lees meer over deze typische herfst lekkernij.

Lees het hier >

Ontbijten gebeurt steeds vaker buiten de deur. Want hoe fijn is het om je drukke leven aan te schuiven in je favoriete koffietentje voor een fijn ontbijt? Heb je meer tijd? Maak deze toppers dan zelf.

Lees het hier >

Een glas melk drinken, en weten dat de koe die de melk gegeven heeft een fijn leven leidt, dat voelt goed! Daarom zijn we bij Jumbo roeitrots dat een aantal van onze zuivelproducten als eerste het 1ster Beter Leven keurmerk dragen.

Lees het hier >

Chef-koks Sep, Hugo en Niels koken in een wel heel bijzondere omgeving. Neem eens een inkijkje in de abdij bij de mannen van de Koningshoeven. En laat je vooral inspireren door de recepten.

Lees het hier >

Weet jij wat de oorsprong is van plantaardige margarine? En hoe het wordt gemaakt? Becel laat het zien. Want de basis van Becel ligt in de natuur. Daar groeien de bloemen waar oliën uit gehaald worden.

Lees het hier >

We associëren suiker vaak met gezellig en lekker. Maar het zoete goedje schijt ook een enorme invloed te hebben op onze gezondheid. Is suiker verslavend? Vier experts leggen uit hoe het zit.

Lees het hier >

Voor je oogappeltjes. Zelf een heerlijk hapje maken voor je kleine? Met appels kun je alle kanten op. En het mooie is: ze smaken het hele jaar door lekker.  Ga zelf aan de slag voor je kleintje.

Lees het hier >

Blader door het nieuwste magazine

Bij jouw Jumbo haal je nu het nieuwste inspiratiemagazine van Jumbo Supermarkten. Neem 'm gratis mee in de winkel. Of bekijk het magazine online.

Blader door nieuwste Hallo Jumbo Zoek jouw Jumbo winkel

Bekijk alle magazines

Op zoek naar een Hallo Jumbo die niet meer in de winkel ligt? Hier vind je alle edities van de afgelopen jaren. Blader door alle Hallo Jumbo magazines en laat je verrassen door alle recepten, leerzame kooktips, leuke interviews en inspirerende achtergrondverhalen.

Bekijk het archief

Volgende keer in Hallo Jumbo

Zie ginds komt de stoomboot....

Volgende keer staat het magazine in het kader van Sinterklaas. Alles voor een heerlijke avondje. Dat wordt genieten met de familie.