Loading...

Trick or treat?

Op 31 oktober wordt het spookachtige feest ‘Halloween’ gevierd. Steeds meer gezinnen in Nederland vieren Halloween. Wat ga jij doen op deze enge dag? Zorg er in ieder geval voor dat je genoeg lekkernijen in huis hebt als de spoken, monsters en zombies bij je aan de deur komen. Want oh jee, als je geen 'treat' in huis hebt...

Goed voorbereid op Halloween

Met deze handige uitdeelzakken heb je voor iedereen wat lekkers.

Klaar om te griezelen?

Met dit spookachtige gebak krijg je echt een Halloween-gevoel. Smullen en griezelen tegelijk. Proef onze Halloween tompouce, gebakjes of Halloween Schnitte.

Bekijk Halloween assortiment

Enge recepten voor Halloween

Ook als je eigenlijk geen Halloween viert, is het grappig om je gezin te verrassen met een spookachtig gerecht. Laat je inspireren en laat vooral je fantasie de vrije loop.

Maak Halloween compleet

Pompoen versieren voor Halloween

Halloween is pas compleet met een versierde pompoen voor de deur. Zo kun je met onze kattenmal een kattengezicht op een pompoen maken. Best schattig toch? Wil je zelf een griezelpompoen maken? Volg deze dan stappen:

Snij in een rondje de bovenkant van de pompoen open. Hol de pompoen van binnen uit met een lepel zodat alle pitjes en vezels eruit zijn. Dit doe je ook met de afgesneden bovenkant. Teken vervolgens het gezicht op de pompoen met een stift. Snijd het gezicht uit de pompoen met een mesje. Maak een waxinelichtje aan, leg het in de pompoen en stop de bovenkant van de pompoen er terug op. Tadaa, je hebt nu een Halloween pompoen!

Pompoen schillen

Een goedgevulde pompoensoep met een knapperige broodje er bij is een perfecte maaltijd tijdens Halloween. Hoe je zo’n pompoen schilt, laten we je zien in de video.

Bekijk video

Gezonde Halloween traktaties

Wil jij een gezonde Halloween traktatie geven? Snoep zonder suiker of fruit kan natuurlijk ook! 

Over Halloween

Halloween is een nationale feestdag in Amerika, maar komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië. Door alle aandacht die Halloween krijgt in Amerika, wordt het ook in Nederland een steeds grotere feestdag. Kinderen gaan verkleed als spoken, monsters en heksen langs de deuren. “Trick or treat!” oftewel “een snoepje of ik schiet”. Aan het einde van de straat zit het mandje vol met snoep en veranderen de enge geschminkte gezichten in blije kindergezichtjes. Zorg er voor dat je dus genoeg lekkers in huis hebt op 31 oktober.

Bij Jumbo hebben we genoeg lekkernijen voor Halloween. Ontdek het speciale Halloween gebak. En in de winkel vind je vaak ook grote pompoenen om je huis mee te versieren. Onze speciale pompoenrecepten zijn griezelig lekker.