Loading...

Ijsjes van Ola

Voor ieder wat wils

Ondek het Ola assortiment

Ola heeft het allemaal

We kunnen niet wachten om de vriezer vol te leggen met verschillende ijsjes van Ola. Het raketje is één van de bekendste ijsjes van het merk Ola. Maar het zal je verbazen hoeveel soorten ijsjes Ola tegenwoordig maakt. Zoete ijsjes, zure ijsjes, frisse ijsjes, waterijs en roomijs. Met al deze smaken is er dus voor ieder wat wils.

Wat je misschien nog niet wist van Ola is dat het merk druk bezig is met duurzaamheid. Dit doet Ola op drie verschillende manieren. 1: het reduceren van broeikasgassen door klimaatvriendelijke vriezers te produceren en te verkopen. 2: de samenwerking met Rainforest Alliance, zodat de cacao verantwoord en duurzaam wordt ingekocht. 3: het Unilever Sustainable Living Plan. Hiermee wordt gezondheid en welzijn verbeterd, wordt het milieu-impact verminderd en wordt de levensstandaard van alle werknemers binnen de Ola keten verhoogd. Het kopen van een Ola ijsje draagt dus bij aan een duurzamere wereld!

De zomer kan niet snel genoeg beginnen met de ijsjes van Ola! Welk ijsje is jouw favoriet?

Ola ijs soorten

Ga je liever voor het wereldberoemde raketje? Of ga je voor een wat specifiekere smaak, zoals de Calippo Cola of het Festini perenijsje? Met Ola ijs heb je meer dan genoeg keus.

Cornetto ijs

Hmmm, een Cornetto ijsje! Ook dit ijsje is wereldberoemd en dat is niet voor niks. Het lekkere roomijs met de chocolade, nootjes en meringue omhuld in een wafel is een ware smaaksensatie. En we hebben geluk. Er zijn nu meerdere varianten van de Cornetto! Kies uit de Cornetto Classico, de Cornetto Mini Classico, de Cornetto Mix Mini met de smaken aardbei, hazelnoot en straciatella, of de Cornetto aardbei?

Bekijk deze smaak >
Raketje

Het welbekende raketje. Het is elke zomer weer smullen geblazen met dit ijsje! Het raketje heeft namelijk drie verschillende smaken waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het raketje bestaat van boven naar onder uit de smaken: frambozen, sinaasappel en ananas.

Bekijk deze smaak >
Calippo

Calippo ijsjes zijn heerlijke tussendoortjes tijdens de warme zomerdagen. In de Calippo Super Mix doos zitten vier verschillende smaken. De welbekende Calippo cola zit in de doos, samen met aardbei, sinaasappel en citroenwater. Knijp aan de onderkant van het ijsje en duw het Calippo ijsje omhoog zodat je de Calippo kunt oppeuzelen. Is je Calippo op en zit er nog een bodempje gesmolten ijs in? Neem de Calippo dan net als een glas en drink het laatste beetje eruit!

Bekijk deze smaak >
Split ijsje

Nog nooit een split ijsje geprobeerd? Dan is nu de tijd om het te proberen! Een split ijsje bestaat uit zacht vanille roomijs, bedekt met een hard laagje sinaasappel water. Tijdens het eten van de split smelt het korstje sinaasappel zachtjes op je tong. Een heerlijke smaakcombinatie!

Bekijk deze smaak >
Twister ijs

Ken je ze, de lange Twister ijsjes? Ze zijn er nu ook in mini variant! Er zitten twee verschillende smaken in de doos met mini Twisters. De eerste smaak is ananas-ijs met aardbeien-citroenwaterijs en de tweede smaak is citroenwaterijs met citroen-limoensmaak. Welke mini-twister maak jij als eerste open?

Bekijk deze smaak >
Solero ijs

Een nieuwe smaaksensatie! De Solero Exotic. Zoals de naam al zegt, is dit een exotisch fruit ijsje. De Solero is gemaakt van vanille-ijs met exotische vruchtensaus. Vervolgens is de Solero omhuld met een vruchtensorbet. Welke vruchten en fruit gaan in dit ijsje? Perzik, passievrucht, mangoananas en kokos. Dat noemen we pas exotisch!

Bekijk deze smaak >
Festini ijs

Festini kennen we van het perenijsje! Een lekker fris waterijsje op een stokje, met echte peren erin. De Festini is door deze smaak razend populair geworden! Ook is er een nieuwe smaak: aardbei. Ga je liever voor peren-ijs of voor aardbeien-ijs?

Bekijk deze smaak >

Meer Ben & Jerry's producten

Bekijk ons hele assortiment