Vanilleroomijs

Een favoriet dessert voor iedereen

Bekijk alle recepten

Vanille-ijs: ijskoud de lekkerste

Jong en oud kijken uit naar het nagerecht van het kerstdiner. Vanille-ijs valt dan altijd in de smaak. Door vanille-ijs te combineren met lekkere sauzen, vruchten of versieringen maak je van dit heerlijke ijs een kerstknaller. En wat dacht je van een bolletje ijs bij een stukje appeltaart bij de koffie?

Recepten met vanille-ijs

Er zijn veel verschillende desserts te bedenken met vanilleroomijs. Bekijk alle recepten en laat je inspireren.

Variëren met vanille-ijs

Met vanille-ijs als basis maak je eindeloos veel nagerechten. Een warme appelbol met een langzaam smeltend bolletje ijs bijvoorbeeld.
Of flensjes met vanille-ijs en chocoladesaus. En er is nog veel meer mogelijk.

Vanille-ijs met granaatappel en noten

Bij een kerstdiner hoort toch ijs? Meng voor een lekkere frisse bite wat granaatappelpitjes door het ijs. En bestrooi de bolletjes daarna met wat fijn gemaakte pistachenoten. Eet smakelijk!

Bekijk het recept >
Dame blanche

Serveer je graag een verrassend kerstdiner? Kies dan voor peren gedrenkt in een winterse siroop, geserveerd met een bol vanilleroomijs, slagroom en zelfgemaakte chocoladesaus. Wat een feestelijk kerstdessert!

Bekijk het recept >
Vanille-ijs met peer en chocolade

Peren gedrenkt in een winterse siroop, geserveerd met een bol vanille-ijs, slagroom en zelfgemaakte chocoladesaus. Dit lijkt ons hét recept voor het nagerecht van deze kerst. Wat een smakelijke én feestelijke afsluiter.

Bekijk het recept >

Bestel je vanilleroomijs bij Jumbo

Meer vanille-ijs