Loading...

Kip

Vrienden sinds de middelbare school en allebei gek op kip. Angelo maakt er graag verse nuggets van, bij Twan thuis is gevulde kipfilet favoriet. 

1. Kipfilets met ham & kaas en spinazie 

“Angelo en ik spreken vaak met z’n tweeën af, en ook vaak met het hele gezin. We hebben allebei een jongen en een meisje van precies dezelfde leeftijd. Bij ons thuis eten we doordeweeks het liefst een gerecht met verse ingrediënten dat snel klaar is. Gevulde kipfilet met spinazie is favoriet. In het weekend maak ik ook vaak kip van de barbecue. Natuurlijk nodig ik Angelo en andere vrienden dan graag uit, want in combinatie met bier en vriendschap smaakt kip misschien nog wel het allerbest!” 

Bekijk het recept

2. Krokante kipnuggets met wortelsalade 

“Twan en ik zijn al vrienden sinds we een jaar of veertien, vijftien waren. Ik ben onlangs verhuisd, maar gelukkig heeft dat geen invloed op onze vriendschap. We vinden elkaar onder andere in de liefde voor koken en barbecueën. Mijn vader komt van Aruba en daar staat vaak kip op het menu. Een ideaal ingrediënt, omdat je er zoveel mee kunt. Ook mijn kinderen zijn er gek op, vooral in de vorm van nuggets! De frisse wortelsalade erbij maakt het toch verantwoord.” 

Bekijk het recept

Meer recepten met kip

Bekijk meer recepten met kip