Kaas

Bij de borrel of als dessert

Bekijk alle recepten

Kaas: bij de borrel of het diner

Genieten van kaas doen we de hele dag door. Zo starten we de dag met een stevig belegde boterham met kaas, serveren we pittige blokjes kaas op een feestje en zitten we met feestdagen gezellig met de hele familie te kaasfonduen. Ondek al onze recepten met kaas en kaassoorten.

Vind jouw favoriete kaas bij Jumbo

Bekijk het hele assortiment

5 x Kaasfondue recepten

Met z’n allen rondom een fonduepan en dan lekker in de gesmolten kaas dippen met rauwkost, brood, groente of fruit. Mmm… ontdek 5 lekkere kaasfondue recepten.

Bekijk recepten >

Gevulde camembert met cranberry’s

Naast een hartige kaasplank, maak je ook de lekkerste hapjes met buitenlandse kaas. Bijvoorbeeld deze smakelijk gevulde camembert.

Bekijk recept >

Kaas bij het hoofdgerecht

Bij Jumbo hebben we alle ingrediënten in huis voor een feestelijke kaasfondue. Zo zet je in een handomdraai onze kant-en-klare kaasfondue op tafel en dip je diverse gesneden groente en fruit in de kaas. Liever zelf je eigen kaascombinatie samenstellen? We hebben heerlijke verse kazen waarmee je zelf een krachtige kaasfondue tevoorschijn tovert. Met een knapperig stokbrood, stukjes gekookte aardappel en broccoliroosjes staat niets een supergezellige en smakelijke avond meer in de weg.

Nog veel meer recepten met kaas

Alle recepten met kaas

Extra snel bestellen met onze handige lijstjes

Bekijk alle lijstjes

Oorsprong: Jumbo's Roem kaas

In dit filmpje zie je de totstandkoming van Jumbo's Roem kaas van de boerderij tot aan aflevering in de winkel. De familie Klaver geeft een kijkje in de stallen. Naast het houden van de koeien, maken zij zelf ook de kaas. 

Bekijk de oorsprongvideo van Jumbo's Roem kaas

Oorsprong: Jumbo's Wapenaer kaas

Bekijk in deze video hoe onze heerlijke, Noord-Hollandse Wapenaer kaas gemaakt wordt. Van de koe tot aan het schap.

Bekijk de oorsprongvideo van Jumbo's Wapenaer kaas

Oorsprong: Jumbo boerenkaas

In dit filmpje zie je de oorsprong en het rijpingsproces van onze boerenkaas.

Alles over kaas

Bij Jumbo hebben we maar liefst 80 heerlijke buitenlandse kazen in het assortiment die stuk voor stuk op ieder van deze momenten inspeelt. Maak zelf een smeuïge kaasfondue en stel de lekkerste kaasplankjes samen. Een zachte, romige brie is onmisbaar op een leuke kaasplank. Een blauwaderkaas is verrukkelijk met vijgenchutney en een stukje dadelbrood. Op zoek naar nog meer inspiratie? Goed dat je er bent, we hebben nog veel meer feestelijke recepten voor je.

Wil je ook wijn drinken bij het kaasplankje? Keuze genoeg in ons assortiment! Van rode wijn tot een dessertwijn tot port.

Op zoek naar meer inspiratie?

Kaasfondue Wijn Tapas Wat eten we vandaag?