Loading...

Alles voor de kerstborrel

Samen proosten met kersthapjes

Kerst Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Recepten voor een goedgevulde plank

Hapjes voor de kerstborrel? Ideeën genoeg! Kersthapjes maken is hartstikke makkelijk. Ontdek al onze lekkere kerstrecepten. Ga jij voor vis, vlees of vega kersthapjes? Voor elke categorie hebben we de lekkerste kerstborrel recepten verzameld.

Hapjes met vlees Hapjes met vis Vega borrelhapjes Alle recepten

Ideeën voor de kerstborrel

Lekker borrelen kan ook prima thuis! Haal je favo drankje en serveer er de lekkerste kersthapjes bij. We delen 7 perfecte hapjes voor bij de borrel. 

Ben jij nog op zoek naar een lekker borrelhapje? Met gevulde eieren zit je altijd goed. Ideaal als kerstborrel recept.

Voor de kerstborrel barsten we van de ideeën. Altijd geliefd: een flinke schaal nacho's. Ontdek hier een paar lekkere varianten.

Kerstinspiratie voor ieder moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Gourmet Ontbijt Brunch

Nog meer kerstborrel ideeën

Wie denkt aan kerst, denkt aan heerlijke voorgerechten, een klapper van een hoofdgerecht en genieten van een gezellig kerstdiner met de familie. Maar Kerst is natuurlijk meer dan dat. Wat dacht je van een leuke kerstborrel, gewoon gezellig thuis? Zorg voor feestelijke drankjes en proost samen op kerst. Ontdek al onze heerlijke kerstrecepten. We hebben ook gezonde kersthapjes en kersthapjes die makkelijk te maken zijn. 

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor originele en handige kerstborrel ideeën. Ga je zelf hapjes maken voor de kerstborrel? Bij Jumbo helpen we je met het bedenken van de verschillende hapjes. Steel deze Kerst de show met heerlijke versnaperingen die je allemaal zelf hebt gemaakt. Wat dacht je van courgetterolletjes met kruidenkaas, rijkelijk gevulde champignons of een heerlijke borrelpizza? In combinatie met het lekkere lepelkaasje tover je een gevarieerde verzameling hapjes op tafel tijdens de kerstborrel. Zo is het voor iedereen een mooie Kerst.

Ben je een bezoeker uit België? Bezoek dan deze pagina op de Belgische Jumbo website.